Kuinka kutsun ihmisiä liittymään johonkin perheryhmään?

Luo ensin perheryhmä. Kutsu sitten ryhmän ylläpitäjänä jopa 99 henkilöä liittymään.

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Napsauta FamilySearch.org -sivustolla nimeäsi.
  2. Valitse Sukuryhmät.
  3. Napsauta Näytä ryhmä.
  4. Napsauta Kutsu jäsen.
  5. Jos tiedät henkilön sähköpostiosoitteen, voit lähettää kutsun sitä kautta:
    1. Napsauta sähköpostin kirjekuori-kuvaketta.
    2. Kirjoita sähköpostiohjelmassasi kutsuttavan henkilön sähköpostiosoite ja lähetä se. Kun vastaanottaja hyväksyy kutsun, nimi näkyy hyväksyttävässä luettelossa.
  6. Voit lähettää henkilölle linkin.
    1. Napsauta Kopioi linkki. Linkki tulee näkyviin.
    2. Napsauta Kopioi.
    3. Liitä linkki mihin tahansa verkkoviestintäkanavaan, jonka jaat kutsutun henkilön kanssa.
  7. Odota, että vastaanottaja hyväksyy kutsun.
  8. Hyväksy pyyntö liittyä:
    1. Avaa ryhmä.
    2. Etsi henkilö, joka odottaa hyväksyntää.
    3. Napsauta Hyväksy.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Napauta Family Tree -mobiilisovelluksessa 3 rivin kuvaketta. Avaa Perheryhmät-ominaisuus:
    • Apple iOS – oikeassa alakulmassa
    • Android – vasen yläkulma
  2. Napauta Perheryhmät.
  3. Etsi ryhmä, jonka järjestelmänvalvoja olet, ja napauta Näytä ryhmä.
  4. Napauta jäsenluettelon yläpuolella olevaa henkilökuvaketta.
  5. Näet yhteystietoluettelon sekä erilaisia tapoja lähettää kutsu. Napauta henkilöä tai kutsutapaa.
  6. Lähetä kutsu.
  7. Kun henkilö hyväksyy kutsun, nimi näkyy ryhmässä hyväksyttävänä.
  8. Hyväksy pyyntö liittyä:
    1. Avaa ryhmä.
    2. Etsi henkilö, joka odottaa hyväksyntää.
  9. Napauta Hyväksy.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Mitä ovat FamilySearchin perheryhmät?
Miten luon perheryhmän?
Miten liityn perheryhmään?
Miten poistan henkilön perheryhmästä?