Hvordan tilføjer jeg sted-, adoptiv- og plejebørn til forældre i Family Tree?

Du kan medtage mere end et sæt forældre til en person, såsom de biologiske forældre og adoptivforældrene. En måde er at tilføje barnet til en forælders optegnelse.

Trin (internetside)

1. Log på FamilySearch og klik på Family Tree.
  2. Klik på Find for at navigere til barnet. Bemærk ID-nummeret.
  3. Brug muligheden Find igen for at finde faderen eller moderen. Klik i søgeresultaterne på forælderen for at se opsummeringskortet.
  4. Klik på Person.
  5. Hvis afsnittet Detaljer ikke er åbent, klikker du på fanen Detaljer.
  6. Rul til afsnittet Familiemedlemmer.
  7. Klik under Ægtefæller og børnTilføj barn.
  8. Klik på Efter ID-nummer og indtast barnets ID.
  9. Klik på Næste.
  10. Gennemgå de mulige match.
  • Klik på Tilføj match.
  • Brug oplysningerne i din søgning til at tilføje barnets optegnelse i Family Tree ved at klikke på Opret person.

Trin (mobilapp)

1. Tap øverst til højre på mobilappen Family Tree på søgeikonet.
  2. Find barnet og læg mærke til ID’et.
  3. Søg igen efter faderen eller moderen.
  4. Tap i søgeresultaterne på forælderen for at få vist en side med detaljer.
  5. Tap på Ægtefæller.
  6. Rul ned til bunden og tap på Tilføj barn.
  7. Tap på Tilføj efter ID og indtast barnets ID. Tap på Levende eller Afdød ved iOS-enheder
  8. Tap på Fortsæt.
  9. Tap for at vælge Levende eller Afdød ved Android-enheder. Tap på Fortsæt.
  10. Gennemgå de mulige match.
  • Tap på Tilføj eller Tilføj match.
  • Tap for at oprette en person på Tilføj denne person eller Tilføj.

Trin (Family Tree Lite)

1. Log på Family Tree Lite og naviger til barnets personside. Bemærk ID-nummeret.
  2. Klik på det øverste banner på søgeikonet.
  3. Indtast søgeord eller klik på ID, hvis du kender faderens eller moderens ID-nummer. Du skal manuelt tilføje bindestregen og skrive bogstaverne i ID med store bogstaver.
  4. Klik på Find.
  5. Klik i søgeresultaterne på forælderen for at vise deres personside.
  6. Klik under forælderens navn på Se familie.
  7. Klik under Ægtefæller og børn på Tilføj barn.
  8. Indtast søgeord eller klik på Find efter ID-nummer, hvis du kender barnets ID-nummer.
  9. Klik på Næste.
  10. Gennemgå de mulige match.
    • Klik på Tilføj person.
    • Klik på Opret person for at bruge oplysningerne i din søgning til at tilføje barnets optegnelse til Family Tree.

Yderligere trin

Når du sammenkæder et barn til mere end et sæt forældre, så vælg en forholdstype for hvert par forældre.