Hvordan tilføjer jeg sted-, adoptiv- og plejeforældre til et barn i Family Tree?

Du kan inkludere mere end ét sæt forældre til en person, såsom de biologiske forældre og adoptivforældrene. Først skal du føje forældrene til barnets optegnelse.

Trin (hjemmeside)

1. Klik i den øverste menu på Family Tree og klik derefter på Tree.
  2. Find barnet for den relation, du vil redigere.
  3. Klik på barnets navn. I de oplysninger, der vises, skal du klikke på barnets navn igen.
  4. Klik på fanen Detaljer.
  5. Rul til afsnittet Familiemedlemmer .
  6. Find barnets navn under Forældre og søskende, og klik på ikonet Rediger  .
    1. Under forælderens navn skal du enten klikke på + Tilføj relationstype eller finde Relation til barn og klikke på ikonet Rediger
    2. Klik på pil ned. Klik på den korrekte relation. Forklar årsagen til ændringen, og klik derefter på Gem. Du kan også klikke på Slet og fjerne relationstypen.
    3. Hvis du vil se en oversigt over alle relationsoplysninger for barnet, skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Se alle ændringer.

Trin (mobilapp)

1. Naviger i mobilappen Family Tree til personsiden for barnet med den forkerte forholdstype.
  2. Tryk på fanen forældre.
  3. Find barnets navn, og tryk på ikonet Rediger.
  4. Tap på pilen til rullemenuen for en af forældrene for at se den nuværende forholdstype.
    • Hvis du vil ændre den aktuelle relationstype, skal du trykke på Rediger.
    • Hvis du vil fjerne den aktuelle relationstype, skal du trykke på Slet relationstype.
    • Hvis du vil angive en relationstype, skal du trykke på Tilføj relationstype.
  5. Tryk på pil ned for Relationstype. Tryk på den korrekte relation.
  6. Forklar årsagen til din ændring og tap på Gem.

Trin (Family Tree Lite)

1. Log ind på Family Tree Lite.
  2. Gå til siden Person for barnet med de forkerte forældre.
  3. Tryk på Vis familie under personens navn.
  4. Find barnets navn under Forældre og søskende, og tryk på ikonet Rediger
    • Tryk på den for at ændre den aktuelle relationstype. Tryk på Rediger. Tryk på pil ned, og tryk derefter på relationen. Du kan tilføje en dato for en begivenhed, der oprettede relationen. Forklar årsagen til din ændring og tap på Gem.
    • Hvis du ikke kan se relationen, skal du trykke på Tilføj relationstype.Vælg en relationstype, forklar årsagen til ændringen, og klik derefter på Gem.