Hvordan tilbagefører jeg en fletning i Family Tree?

Når du eller en anden bruger af Family Tree fletter optegnelser, forbliver én af dem i Family Tree. Systemet arkiverer den anden. Eftersom FamilySearch i høj grad er samarbejdende, kan personer ved en fejl flette optegnelser for to forskellige personer. Du kan tilbageføre personerne, hvis ingen andre har foretaget ændringerne efter fletningen. Hvis der er foretaget ændringer efter fletningen, kan du i stedet gendanne den slettede person.

Trin (internetside)

Log på FamilySearch og naviger til personsiden for den person, du ønsker at se.

1. Hvis du ikke kan se Livsbegivenheder nær toppen af siden, klik da på fanen Detaljer.
  2. Find boksen Seneste ændringer.
  3. Klik på Vis alle.
  4. Find fletningen. Den viser »Flet« på venstre side.
  5. Når du finder fletningen, så se på højre side af indførslen:
    • Hvis du kan tilbageføre fletningen automatisk, er valgmuligheden Tilbagefør fletning tilgængelig.
    • Hvis du ikke kan tilbageføre fletningen automatisk, er valgmuligheden Tilbagefør fletning ikke tilgængelig. Gendan slettet person i stedet.
  6. Hvis valgmuligheden Tilbagefør fletning er tilgængelig, så følg disse trin:
    1. Klik på Tilbagefør fletning.
    2. Gennemse oplysningerne du ønsker at gendanne.
    3. Klik på Tilbagefør fletning igen.
  7. Hvis valgmuligheden Tilbagefør fletning ikke er tilgængelig, så følg disse trin for at gendanne den slettede person:
    1. Klik på den slettede persons navn.
    2. Klik på Person.
    3. Klik på Gendan person.
    4. Indtast en begrundelse, der forklarer, hvorfor du ønsker at gendanne denne person.
    5. Klik på Gendan.
    6. Gennemgå begge optegnelser. Vær sikker på at hver har de korrekte oplysninger. Du kan være nødt til at slette oplysninger fra én optegnelse og tilføje dem til en anden.

Trin (mobilapp)

1. Tryk på de 3 prikker i øverste højre hjørne.
    2. Android: Tryk på Nylige ændringer. Apple iOS: Tryk på Mere, dernæst på Nylige ændringer.
    3. Led efter en grøn Flet boks.
    4. Tryk på Tilbagefør fletning. Hvis denne mulighed ikke er mulig for denne optegnelse, er den ikke synlig.
    5. Forklar hvorfor og tryk på Tilbagefør fletning.
    6. Kassen er nu brun og har teksten »Tilbagefør fletning«. Tryk på navnet under Gendannet person for at gennemgå oplysningerne i den gendannede optegnelse.

Trin (Family Tree Lite)

Family Tree Lite har endnu ikke en mulighed, som tillader dig at løse forkerte fletninger.