Hvordan kan jeg se, hvilke ændringer der blev foretaget for en person i Family Tree?

Den nyeste funktion gør det muligt for dig at gennemgå alle de ændringer, som brugere har foretaget for en forfaders profil i Family Tree. Du kan annullere ændringen eller kontakte den person, der har foretaget en ændring.

Vi foreslår, at du kontakter den anden bruger, da han eller hun - ligesom dig - sandsynligvis føler en stærk tilknytning til forfaderen. Måske kan I arbejde sammen for at opnå en mere fyldig og rigere beskrivelse af jeres forfaders liv.

Trin (hjemmeside)

1. Log på FamilySearch, og klik derefter på Family Tree.
  2. Klik på Træ.
  3. Find den person, hvis ændringer du ønsker at se på.
  4. Klik på personens navn. Klik på personens navn igen i de oplysninger, der vises.
  5. Klik på fanen Detaljer.
  6. Find Seneste ændringer i højre side, og klik på Vis alle.
    1. Hvis du vil se ændringer for et bestemt slægtskabsforhold, skal du rulle ned til det pågældende slægtskab i afsnittet Familiemedlem og klikke på ikonet Rediger. Rul ned og klik på Se alle ændringer.
  7. Som standard vises de seneste ændringer først. For at filtrere denne liste til en bestemt type oplysninger skal du klikke på Filtrer. Klik på de oplysninger, du vil have.
  8. Hvis ordet Gendan vises yderst til højre, kan du fortryde en ændring:
    1. Klik på Gendan.
    2. Gennemgå oplysningerne i vinduet, der dukker op.
    3. Klik på Gendan.
  9. Hvis ordet »Henvisning« vises yderst til højre, er der flere tilgængelige oplysninger:
    1. Klik på Henvisning.
    2. Kig efter muligheden Gendan.
  10. Kontakt den bruger af FamilySearch, der foretog ændringen, ved at klikke på vedkommendes profil. Du kan derefter bruge FamilySearch-beskedsystemet til at kommunikere.

Trin (mobilapp)

1. Åbn Family Tree-appen, og naviger til forfaderen.
  2. I øverste højre del af skærmen skal du trykke på de 3 prikker for at åbne en menu.
  3. I den menu, der vises, skal du på en Android-enhed trykke på Nylige ændringer. På en Apple iOS-enhed skal du trykke på Mere og derefter på Nylige ændringer.
  4. Du får vist en liste med ændringer. Hvis du kan tilbageføre en ændring, ser du knappen Gendan. Hvis du vil kommunikere med den person, der har foretaget ændringen, skal du klikke på navnet på den person, der har foretaget ændringen. Hvis personen har delt kontaktoplysninger, kan du tage kontakt. Eller du kan sende en besked via FamilySearch.

Trin (Family Tree Lite)

Funktionen Seneste ændringer er ikke tilgængelig i Family Tree Lite. For at få adgang skal du bruge den fulde version af webstedet i Family Tree-appen.