Hvordan anmoder jeg om at få tilsendt en bekræftelseskode igen for at aktivere min FamilySearch-konto?

Når du tilmelder dig for at få en konto på FamilySearch.org, kan du bruge dit mobilnummer til at bekræfte din identitet og aktivere din konto. FamilySearch vil sende dig en sms-besked med en 6-cifret bekræftelseskode. Hvis du ikke modtager koden, så bekræft, at det mobilnummer, du indtastede, er korrekt. Når du har rettet nummeret, kan du anmode om en ny bekræftelseskode.

Bekræft dit mobilnummer

1. Log på FamilySearch.org.
  2. Klik på dit navn i det øverste højre hjørne og så på Indstillinger.
  3. Bekræft, at mobilnummeret er korrekt. Hvis det er forkert, klikker du på Rediger og foretager de nødvendige ændringer.
  4. Klik på Gem.

Gensend en bekræftelseskode

Hvis dit mobilnummer er korrekt, kan du anmode om en ny bekræftelsesbesked for at aktivere din konto. Koden er gyldig i 20 minutter fra det tidspunkt, hvor den sendes.

Hvis du kan logge på din konto på FamilySearch.org:

1. Log på FamilySearch.org.
  2. Klik på dit navn i det øverste højre hjørne og så på Indstillinger.
  3. Klik under dit mobilnummer på Bekræft dette telefonnummer.
  4. Når du modtager den nye kode på din telefon, så indtast den nye bekræftelseskode i feltet under Indtast bekræftelseskode. Bemærk: Hvis du har brug for at få koden sendt igen, så klik på Gensend kode.
  5. Klik på Bekræft.

Hvis du ikke kan logge på din konto på FamilySearch.org:

1. Kontakt FamilySearch-support.
  2. Vi skal bekræfte oplysninger, som du brugte til at oprette din FamilySearch-konto.
  3. Vi gensender en 6-cifret bekræftelseskode for at aktivere din FamilySearch-konto.
  4. Go to verify.fs.org.
  5. Indtast den 6-cifrede bekræftelseskode i bekræftelseskodefeltet på skærmen.