Hvordan downloader jeg FamilySearchs mobilapps?

FamilySearch Family Trees og Minders mobilapps giver en mere bærbar måde at lave slægtsforskning på. De er tilgængelige til Android-, Apple- og Kindle-enheder.

Med mobilappen Family Tree kan du blive forbundet med dine forfædre, idet du opdager de vigtige begivenheder og historier i deres liv. Appen Minder gør det let og bekvemt at indsamle, bevare og dele dine yndlings familieminder.

Trin

1. Åbn Apple App Store eller Google Play Store.
    • På en Kindle, skal man gå til Amazon.com og indstille søgefilteret til Apps & Games Eller klik på fanen Appstore til Android.
  2. Søg efter FamilySearch.
  3. Find den ønskede app fra listen.
    • Android: Tryk på Installer.
    • Apple: Tryk på Gratis.
    • Kindle: Tryk på Get App
  4. Når appen er færdig med at blive installeret, trykker du på dens ikon for at åbne den.