Hvordan deler jeg minder, som jeg finder, med familie og venner?

Når du logger på FamilySearch, kan du dele minder på sociale medier eller e-maile dem eller komme med et URL-link til dem. Du kan også dele et link til et album. Enhver, der modtager et delt minde kan videresende og dele informationen med andre uden at skulle logge på FamilySearch.

Delte albummer kan for tiden ikke blive en del af dine minder.

Trin (internetside)

Fra Family Tree

1. Log på FamilySearch.
  2. Vis i Family Tree på hjemmesiden FamilySearch personsiden for den person hvis minder, du ønsker at dele.
  3. Klik på Minder
  4. Klik på de minder, som du ønsker at dele.
  5. Klik på Del.
  6. Vælg hvordan du vil dele mindet (Facebook, Twitter, Pinterest, WhatsApp, e-mail eller kopier link). Følg disse trin for at kopiere eller e-maile URL-adressen:
    1. For at kopiere URL-adressen til deling, klikkes på Kopier. Du kan derefter indsætte URL-adressen i en e-mail.
    2. For at e-maile URL-adressen, over web-adressen, klikkes på E-mail. Det åbner din e-mail for dig eller åbner en liste over e-mail apps, man kan vælge fra. Når e-mailen åbner, indeholder den allerede URL-adressen. Tilføj din besked og send den. Afhængigt af dine personlige computerindstillinger, vil dette muligvis kun åbne et nyt browservindue. Brug i det tilfælde muligheden for at kopiere i stedet.

Fra minder

1. Log på FamilySearch.
  2. Klik øverst i menuen på skærmen på Minder.
  3. Klik i rullemenuen på Galleri.
  4. Klik på det album eller minde, som du ønsker at dele.
  5. Klik på Del.
  6. Vælg hvordan du vil dele mindet (Facebook, Twitter, Pinterest, WhatsApp, e-mail eller kopier link). Følg disse trin for at kopiere eller e-maile URL-adressen:
    1. For at kopiere URL-adressen til deling, klikkes på Kopier. Du kan derefter indsætte URL-adressen i en e-mail.
    2. For at e-maile URL-adressen, over web-adressen, klikkes på E-mail. Det åbner din e-mail for dig eller åbner en liste over e-mail apps, man kan vælge fra. Når e-mailen åbner, indeholder den allerede URL-adressen. Tilføj din besked og send den. Afhængigt af dine personlige computerindstillinger, vil dette muligvis kun åbne et nyt browservindue. Brug i det tilfælde muligheden for at kopiere i stedet.

Trin (mobilapp)

Du kan både dele minder fra appen Family Tree og appen Minder Du skal bruge hjemmesiden for at dele hele album.

Mobilappen Family Tree

1. Naviger i appen Family Tree til fanen Minder på en personside.
  2. Klik på de minder, som du ønsker at dele.
    • Android: Tryk på ikonet med de tre prikker eller download-ikonet øverst i højre hjørne af skærmen for at gemme mindet til en kilde uden for appen.
    • Apple iOS: Tryk på det firkantede ikon i venstre hjørne i bunden af skærmen.
  3. Vælg deling ud fra de muligheder, der gives af appen.

Appen Minder

1. Tryk i appen Minder på det, du ønsker at dele.
    • Apple iOS: Tryk igen på mindet for at fremkalde det nederste banner. Tryk derefter på det firkantede ikon i venstre hjørne i bunden af skærmen.
    • Tryk på ikonet med tre prikker og vælg en mulighed for at gemme mindet til en kilde uden for appen.
  2. Vælg deling ud fra de muligheder, der gives af din enhed.

Trin (Family Tree Lite)

Funktionen minder er på nuværende tidspunkt ikke understøttet af Family Tree Lite.