Skillnad mellan versioner av "Portal:Sverige"

Från FamilySearch Wiki
Hoppa till: navigering, sök
Rad 13: Rad 13:
 
<br>
 
<br>
  
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;[[Krävs Hur artiklar|Demo]] [[Hur börjar man – förberedelser|Hur börjar man?]]&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; [[Att söka vidare|Att&nbsp;söka vidare]]&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;[[Record Search|Record Search]]
+
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;[[Krävs Hur artiklar|Demo]]&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;[[Hur börjar man – förberedelser|Hur börjar man?]]&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; [[Att söka vidare|Att&nbsp;söka vidare]]&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;[[Record Search|Record Search]]

Versionen från 22 augusti 2010 kl. 13.50

             Start.png


Syftet med denna sida är att besvara frågan hur man gör när man forskar i Sverige med några att och hur artiklar. Vi tar gärna emot uppslag till artiklar och ämnen, bidrag till och synpunkter på befintliga artiklar, rättelser med mera som gör dessa Wiki sidor än mer nyttiga.

Tillkomsten av Internet har dramatiskt förändrat vårt sätt att distribuera information. Även om mycket redan har gjorts är en av dagens flaskhalsar skanning och indexering av innehållet i arkiv, källor och publikationer med personhistoriskt innehåll.

På vår framtidssida www.labs.familysearch.org visar vi projekt som vi driver för att underlätta informationsinsamlandet, sökandet efter information och metoder samt bevarandet av utförda släktutredningar.

Vår ambition är att stärka familje- och släktbanden genom sökandet efter och bevarandet av släktens historia. Genom donationer till Genealogiska Samfundet i Utah (GSU) finansieras denna verksamhet som drivs under namnet FamilySearch.


                                             Demo     Hur börjar man?       Att söka vidare      Record Search