Hjälp:Översikt

Från FamilySearch Wiki
Hoppa till: navigering, sök
Treasure-map1.jpg

Upptäck Wiki

Vi är glada att du är här! Du kanske vill börja med en introduktion till Wiki. Det finns många vänliga och hjälpsamma mötesplatsdeltagare som vill hjälpa dig att bli bekant med Wiki och genealogi. Vi finns i avsnittet Hjälp nedan.

En massa hjälp!

Att lära sig ett nytt genealogiverktyg kan vara svårt eller en aning skrämmande. Oroa dig inte. Massor av hjälp finns på forum, möten med andra på nätet, i Wiki artiklar och på mötesplatssidan.

  • Forum

När vi sammarbetar kommer vi att hitta våra förfäder! Föreställ dig en plats där du kan ställa några frågor om något med anknytning till släkten. Tänk dig att deltagare på mötesplatsen från hela världen med sin samlade kunskap svarar på dessa frågor. Det är vad som händer på FamilySearch Forum. Skriv dina frågor genom att starta en ny tråd eller lämna ett svar efter att du har registrerat dig hos FamilySearch forum.

  • Träffa andra forskare

Några gruppmedlemmar föredrar att få hjälp via en telefonkonferens med andra forskare. Om detta är din smak, kom till vår mötesplats på nätet Möten och få hjälpsamt och vänligt stöd i att förstå hur man använder och kan bidra till en Wiki.

  • Artiklar

Läs våra Hjälp Artiklarna för att förstå hur du kan använda, söka i och bidra till Wiki.

  • Mötesplats

Vår mötesplats har något för alla intresserade i genealogi. Det är en resa i sig!

Artiklar med demonstrationer

Wiki artiklar Guidade demonstrationer
Wiki - en introduktion
Registrering och e-postinställningar How to Register on the FamilySearch Wiki
Grunderna i att söka i Wiki Search Tips for Basic and Exact Match Searches
Avancerade sökningar i Wiki Boolean or Advanced Wiki Searches

Hur-sidor för Släktforskning

Forskningsprinciper: Forskningsartiklar i grundläggande metoder och i avancerade forskningsstrategier. Ett bra ställe att börja!

Anslut och Samarbeta med kollegor på Wiki mötesplatsen.