Hjälp:Översikt

Från FamilySearch Wiki
Hoppa till: navigering, sök
Treasure-map1.jpg

Ta Översikt Tur

Vi är glada att du är här! Du kanske vill börja med en översikt över Wiki. Det finns många vänliga och hjälpsamma mötesplatsdeltagare som vill hjälpa dig att bli bekant med Wiki och genealogi. Vi finns i avsnittet Hjälp nedan.

En Massa Hjälp!

Att lära sig ett nytt genealogiverktyg kan vara svårt eller en aning skrämmande. Oroa dig inte. Massor av hjälp finns på forum, på live möten, i Wiki artiklar och på mötesplatssidan.

  • Forum

När vi sammarbetar kommer vi att hitta våra förfäder! Föreställ dig en plats där du kan ställa några frågor om något med anknytning till släkten. Tänk dig att deltagare på mötesplatsen från hela världen med sin samlade kunskap svarar på dessa frågor. Det är vad som händer på FamilySearch Forum. Skriv dina frågor genom att starta en ny tråd eller lämna ett svar efter att du har registrerat dig hos FamilySearch forum.

  • Live Möten

Några gruppmedlemmar föredrar att få hjälp via en telefonkonferens med andra gruppmedlemmar. Om detta är din smak, kom till vår Live Online Möten och få hjälpsamt och vänligt stöd i att lära hur man använder och kan bidra till en Wiki.

  • Artiklar

Besök vår Hjälp Artiklarna för att lära dig använda, söka och bidra till Wiki.

  • Mötesplats

Vår Samhälls Center har något för alla intresserade i genealogi. Det är en resa i sig!

Artiklar med demonstrationer

Wiki artiklar Guidade demonstrationer
Wiki Översikt
Registrering och e-postinställningar How to Register on the FamilySearch Wiki
Grundläggande Wiki Sökningar Search Tips for Basic and Exact Match Searches
Avancerade Wiki Sökningar Boolean or Advanced Wiki Searches

Släktforskning Hur-Sidor

Forskning principer: Forskning Artiklar för början metoder för avancerad forskning strategier. Ett bra ställe att börja!

Anslut och Samarbeta med kolleger Wiki samhälle medlemmar.