Hjälp:Översikt

Från FamilySearch Wiki
Hoppa till: navigering, sök
Treasure-map1.jpg

Ta Översikt Tur

Vi är glada att du är här! Du kanske vill börja med en Översikt över Wiki. Det finns många vänliga och hjälpsamma community-medlemmar som är villiga att hjälpa dig att bli bekant med Wiki och släkthistoria. Hitta oss i avsnittet Hjälp nedan.

En Massa Hjälp!

Att lära sig ett nytt släkt verktyg kan vara svårt eller en aning skrämmande. Oroa dig inte. Massor av hjälp finns på forum, på live möten, i Wiki artiklar och på Samhälls Centrets sida.

  • Forum

Att arbeta tillsammans kommer vi att hitta våra förfäder! Föreställ dig en plats där du kan ställa några frågor om något med anknytning till släkten. Tänk dig sedan community medlemmar över hela världen med sin samlade kunskap svara på dessa frågor. Det som händer på FamilySearch Forum. Skicka dina frågor genom att starta en ny tråd, posta svar efter registrering hos FamilySearch forum.

  • Live Möten

Vissa gruppmedlemmar föredrar att få hjälp på en telefonkonferens med andra gruppmedlemmar. Om detta är din smak, komm till vår Live Online Möten och hitta hjälpsam och vänlig stöd för att lära sig om att använda och bidra till en Wiki.

  • Artiklar

Besök vår Hjälp Artiklarna att lära sig använda, söka och bidra till Wiki.

  • Samhälle

Vår Samhälls Center har något för alla i släkthistoria. Detta är en resa i sig!

Artiklar med demonstrationer

Wiki artiklar Guidade demonstrationer
Wiki Översikt
Registrering och e-postinställningar How to Register on the FamilySearch Wiki
Grundläggande Wiki Sökningar Search Tips for Basic and Exact Match Searches
Avancerade Wiki Sökningar Boolean or Advanced Wiki Searches

Släktforskning Hur-Sidor

Forskning principer: Forskning Artiklar för början metoder för avancerad forskning strategier. Ett bra ställe att börja!

Anslut och Samarbeta med kolleger Wiki samhälle medlemmar.