Setskog (Sitskogen) Parish, Akershus, Norway Genealogy

From FamilySearch Wiki
(Redirected from Setskog (Sitskogen), Norway)
Jump to: navigation, search
Norway
Akershus County
Setskog (Sitskogen)


Guide to Setskog (Sitskogen), Norway ancestry, family history, and genealogy: birth records, marriage records, death records, census records, and military records.

Church Records

See Høland (Løken)

Census Records

See Høland (Løken)

Court Records

Land Records

Farm Books

Gårds- og slektshistorie for Høland og Setskog

Farm Names

161 Aamot, 154 Blakkestad, 151 Bolstad, 153 Buer, 160 Bunes, 147 Digernes, 159 Fagermoen, 161 Faldet, 150 Flaatukken, 152 Gaasviken, 161 Gadderud, 157 Gløtta, 155 Graverholt, 156 Hverven,153 Kaldaaker, 154 Kinnestad, 148 Kolstad, 148 Murtøen, 147 Røirvik, 161 Sjøberg, 149 Skjeggenes, 147 Stakebu, 161 Sæteren, 158 Tangen.

Gårds- og slektshistorie for Høland og Setskog vol. 1

MAIN FARMS: Sub-farms.

STAKABY: Bråten, Digernes (Neset), Engen,/Fallet, Gjershaugen, Kulterud, Rørvik, Stakabu, Stolpevika, Vangen.

KOLSTAD; Bekken, Brudal, Engen/Kolstadengen, Fossli, Fossum, Kalveneset, Kolstadøya, Mortøya, Sætra/Kolstadsætra, Vika.

SKJEGGENES; Neset, Sørli, Vestby, Øya.

FLÅTUKKEN: Bråten/Spikerhøyden, Holmedal, Lysaker, Lystad, Moen-Nymoen,

Rakkestadsætra, Tromåsen, Vestli.

BOLSTAD: Bolstad, Fagersand, Moen, Nygård, Spjutvik, Sætra-Kjersundsætra.

GÅSVIKEN: Delingsby, Fleskeslora, Gåsviksætra, Hallangstua, Holen, Krokvassheie, Mortegropa, Svartberg, Åserud.

KALDAKER: Bjørknes, Buer, Fagerlien, Fjell, Furunes, Gullhaug, Heggedal, Heimro, Holm, Holtet, Kaldaker, Kaldaker Løkka, Løkken, Oppheim, Skjønhaug, Solberg, Stensrud, Årnes, Åsen,

KINNESTAD: Blakkestad, Furuli, Galgeholtet, Hage, Hauger, Holmen, Kinnestadsætra, Lia, Linnerud, Lund, Malnes, Moseby, Myrvoll, Neset Kinnestadneset, Nordby, Olberg, Ringstad, Setskog, Skogtun, Vangen, Velta, Åsnes,

GRAVHOLT: Gran, Graverholt, Slora, Steinby.

HVERVEN: Aurbakk, Bråten (Iversbråten), Gulltjernmoen, Haugen, Langsrud, Nyborg, Oddevald, Tjernsmo, Urvasslia.

GLØTTA: Alders Hvile, Basserud, Bergheim, Eikeheilia, Gløttaengen, Grasmoen, Pynten, Saga, Skogli, Solvik, Vik, Østby, Åser.

TANGEN: Eikeheia, Eikeheie, Eikeheisætra, Krogstad, Søjåker

FAGERMOEN: By - Moseby, Fagermosætre, Fallet, Gullberg, Haukelund, Lasserud, Myrås,  Ringvold, Rønningen.

BUNES: Bunessætra, Fossen, Halvorsrud, Haugen, Kjelvei.

ÅMOT: Barkul, Bråten, Bådalen, Eiet, Fallet, Gadderud, Høgdesætra, Køya, Ladeholen, Linholen, Moen/ Sætermoen, Sagstuen, Settemoen, Sjøberg, Stubberud, Sætra, Veiby, Ødegården 

Gårds- og slektshistorie for Høland og Setskog vol. 2

KJELLE: Borstad, Hvitmyrens, Myrvoll, Nyberget, Nyhus, Solhaug.

EID EIDSVERKET: Bernhugenhus, Bernhus, Brustad, Bråten, Fallet, Hage, Hagelund, Haugen/Mjølnerhaugen, Holtet, Jordet, Katterud, Lia, Møllerhaugen, Pettersborg, Pålsrud, Sand, Smedstuen/Smedhaugen.

HEBEKK: Enerhaugen, Enerud, Holen, Høybråte, Ilebekk, Jonsrud, Jordet, Kongsenghaugen, Sandvika, Skjønhaug, Studøiet, Taiet, Øverby.
ILEBEKK MELLOM: Berger, Hagen, Holen, Lier, Lillehol.

ILEBEKK SØNDRE: Haugen, Håby, Ilemyra, Lang, Myrvang.

ØSKEN: Fallet, Jonsrud, Mansås, Moen, Nordby, Nyheim.

DRØVERUD (DRAUERUD): Voldhaug.

RINGSTAD: Engen, Keiserud, Koppås, Lysaker, Smedsrud, Stasenga, Sørli, Sætra.

MAURTUEN: Haugerud, Sæterskogen.

KLAVA: Ballerud, Granli, Moen, Vestli.

KINGSRUD: Friheden, Holmen, Høglund, Langbrekke, Melleby - Fagerli, Mellomneset, Nordengen, Verkstuen.

BRANGERUD: Bakketun, Bergli og Rognaas, Daleby, Rogner, Vigeby/Veiby.

GREPPERUD NORDRE: Bråten, Engen Ødegården, Eriksrud, Grepperudjordet, Jordet, Sandbo, Vesterud.

SLORBAK: Gunhildrud, Slorbak.

Gårds- og slektshistorie for Høland og Setskog vol. 3

GARSVIK: Havnås, Myrvoll, Skjønhaug.

GROMSRUD: Bråten, Gromsenborg, Gromsrudsætra, Hellerud/Hellebakken, Skolestuen, Smedstuen, Sørli.

KNOLL: Granerud, Haugen, Hellebakken, Leirdalen, Lillehaugen/Veslehaugen, Myrvoll, Nordli, Sandaker, Sandbakken, Åserud.

KOMNES VESTRE: Vestby.

KOMNES ØSTRE: Bråten/Skorsteinsbråten, Ransberg

HORNÅS: Evensrud, Gullberg, Halvorsrud, Hornåseng, Maltjernmoen Moen, Melby, Årnes.

RUUD ØVRE: Bergerud, Eriksrud, Hagen, Kvernhaugen, Sannerud.

SKAMO: Bråten, Hauger, Haugerud (Fløtningstykket).

BURHOL: Burholhagen/Hegen/Hage, Dalhaug, Engen, Frilund, Hagen, Hones, Jensrud, Langset, Lund, Taiet.

SKREPSTAD VESTRE: Bråten, Dalby, Furulund, Jensrud, Holtet, Jegerstuen/Kristiansborg, Kalinborg/Kalundbråten, Sletner.

SKREPSTAD NORDRE: Alfheim, Bekkhytta, Bergan, Bjørkelangen, Bøglarhult, Eng, Granby, Hovland, Linderud, Nordby, Nordre Linderud, Norum, Ringvold, Søby, Ødegård, Østegarden.

SKREPSTAD ØSTRE: Burholsætra, Kalinborg, Henrikstua, Oppstuen, Søgarden, Søstuen.

BLIKSRUD: Bakken, Damslora, Delingsby, Furulund, Holen, Kjelsrud, Moseby, Skansen, Skovly, Østli.

Gårds- og slektshistorie for Høland og Setskog vol. 4

BRÅTHE: Bergerud, Fossen, Holmen, Hytta, Kastellet, Løkka, Nylenna, Vormsund, Østmo.

KINDERSLUND: Engen, Haubach, Haugen, Havnås, Henningsbekk, Huset, Kinderslundskog, Skovregn, Sørli.

BERGSJØ MED SLORAFOSS: Bergsjøskog, Bilet, Fagerås, Haltorp, Jødal, Myrvoll, Nygård, Slorafoss, Tangen, Taraldsrud, Ødegården.

YDERSNES:

SØRSLORA: Strømnes.

VENNEMO: Bråten, Fjell, Krogstad, Langsrud, Ringstad, Sandbakken, Skogsberg, Steinhaugen.

EVENBY NORDRE: Haraldstad, Haugen, Mansås, Samelrud, Sandby, Sloreby, Åsheim.

EVENBY SØNDRE: Bekken, Bjerke, Bålerud, Fjellbo, Haugerud, Myrås, Sørli, Åsnes.

LUND: Amsterdam, Fossum, Hamborg, Kverner, Lerdalen, Lundsverket, Moserud, Skogheim, Strømsberg.

PAVESTAD: Keiserud, Langseth, Måstad, Viken, Østli, Åbogen,

KULERUD: Bjerkholt, Brattås, Damsaga Saga, Furuset, Haugen, Linderud, Løvli, Moen, Sandem, Skullerud, Tangen, Åser.

STUDSRUD: Barhaug, Bjørnstad, Grønvik, Hagen, Solbakken, Vestengen.

SKAREBØL: Bråten, Falkenås, Haga, Hauger, Koldberg, Jensehaugen, Norderhaug, Nygård, Snurua, Veiby, Veslebråten.

SOPRIM: Amerika, Bjurbekk, Fossen, Gunnarsvika, Haukøya, Knutsdal, Lervik, Narvestad, Sand, Saga, Sagbråten, Sundby, Tangen, Vadalen,

BØEN: Bakker, Bøen, Fossheim/Saga, Hannover, Holtet, Langnes, Lillo, Nordby, Skårseth.

HOLMBRO: Fossen, Moen.

BASNES:

HALSNES: Hal

SNARHOLT:

MOSEBY: Moen.

Gårds- og slektshistorie for Høland og Setskog vol. 5

KOPPERUD: Høyendal, Kopperudtangen, Nordli (Tuten).

KROK NEDRE: Nordby, Paradis, Rokka, Sandskrok, Sørby.

KROK ØVRE: Fjellengen, Halsteinshytta, Larsbråten, Smedby, Sørli, Vestby.

SYLJUÅS: Bergerud, Engemyra, Engebråten, Ødegård.

STENERSBY: Basmoen, Furulund, Moen, Svenneby, Sørli, Åser.

YDERSBOND: Enger, Haugen, Mosen, Nordli, Vestli.

BUNES SØNDRE: Bunesskogen, Haga, Iversby, Kilegård, Lilleheim, Myra, Myrvang, Nygård,  Skjønhaug, Tuverud.

BUNES NORDRE: Gottenberg, Klemetsby, Kvernbak, Korperud, Kulterud, Lunde, Norderhaug.

STOMPERUD: Begyndelsen, Behim, Løken, Løvbråten, Løvholen, Osen, Stomperudhagen, Taraldstykket, Østby.

SALSTROKKEN: Berg, Bjørneby, Bråten, Dammyr, Frydenberg (Sandvikskiftet), Høylund, Jensegg, Løvås, Nyengen, Nygren, Sandvik, Smørklev, Tindalen.

KRAGTORP NEDRE: Bergenhus, Elverum, Haugen, Rustad, Taie, Åseby.

DRAGTORP ØVRE: Brubak, Delingsby, Elverum, Elvestad, Enger, Kleven, Kragtorp, Langstad, Leina, Skolestuen, Slorbak.

RUUD: Gresslien, Nymoen, Persmoen, Rudsberget, Sannerud, Vestviken.

BJERKENES SØNDRE: Engen, Vetlerud.

BJERKENES NORDRE:  Ødegården.

DALTORP: Helgerud, Revjaholen.

STRAND ØSTRE: Halvorsrud, Halvorsrud Nordre, Lier.

HOLM: Brudal, Fusker, Skjønneberg.

KOLLERUD: Trinberg, Vestli.

TORP: Elvestad, Fiskefadet, Grina, Haga, Kirkerud, Tangen, Torper.

Gårds- og slektshistorie for Høland og Setskog vol. 6

NES ØSTRE: Arstun, Attunderbråten, Fauli (Fugli), Gullberg, Lillebekk, Lillo, Lybekk, Nordgarden, Nordstua Sønes, Nordstun, Søgarden, Søstua Sønes, Søstun, Veststun

VESTRE NES: Haugen, Nordigarden, Skjønnhaug, Slottet.

BERGER: Bråtan, Dreier, Nordsteinhaugen, Oppstua Berger, Ringhaug, Smedby, Steinhaugen, Søstua Berger, Øststua.

BRAUTMET: Brauter, Brautmetskau, Hagen, Holen, Nordstua Brautmet 

HJELLEBØL: Bjørneby, Hjellebølhagan, Rosenlund, Nordby, Rosenlund Lund, Skauen.

BORGERSRUD (BØRGERSRUD): By, Dalen, Faulesangen Sangen, Grønnvoll, Måsaby, Nordstua, Nylenda, Solvang Faulenebb, Sjøberg, Søstua Borgerud, Vesterås, Veststua Borgersrud, Ødegården, Østli.

LØREN: Borgen, Bråtan, Holtet, Høgda, Kopperud, Linderud, Lykkja, Løvestad, Neset, Nordstua Kopperud, Nordstua Løren, Salerud, Skredderhaugen, Slettner, Smedsrud, Søstua Løren, Vesle Kopperud, Vestestua Kopperud, Vestre Løren, Øststua Kopperud.

Genealogy

Probate Records

1680-1853: Records are found in Nedre Romerike judicial district.

1719-1807: Clerical probate records are found in Nedre Romerike deanery.

References

Oluf Rygh: Norwegian Farm Names

-Løwe, Gunn Cathrine Varder og Ottesen, Odd: Gårds- og slektshistorie for Høland og Setskog, Oslo: Aurskog og Høland kommune, 1999. Vol. I

-Løwe, Gunn Cathrine Varder og Ottesen, Odd: Gårds- og slektshistorie for Høland og Setskog, Oslo: Aurskog-Høland kommune, 2001. Vol. II

Wennemo, Arnfinn, Løwe, Gunn Cathrine Varder og Ottesen, Odd: Gårds- og slektshistorie for Høland og Setskog, Oslo: Aurskog-Høland kommune, 2003. Vol. III

-Wennemo, Arnfinn og Ottesen, Odd: Gårds- og slektshistorie for Høland og Setskog, Oslo: Aurskog-Høland kommune, 2005. Vol. IV

-Wennemo, Arnfinn og Ottesen Odd: Gårds- og slektshistorie for Høland og Setskog, Oslo: Aurskog-Høland kommune, 2007. Vol. V

-Myrheim, Frode og Ottesen Odd: Gards- og slektshistorie for Høland og Setskog, Oslo: Aurskog-Høland kommune, 2010. Vol. VI