Visa och dölja indexeringsfält

När du indexerar en bunt och ser att vissa fält inte behöver indexeras kan du dölja dem. Fälten fortsätter att vara dolda när du indexerar buntar från samma projekt. Du kan när som helst välja att visa dolda fält.

Funktionen Visa och dölj fält är inte tillgänglig när du granskar.

Tips: Dölj fält som inte är obligatoriska när du börjar indexera ett nytt projekt.

Dölja fält som inte är obligatoriska

1. Gå till den blå raden över inmatningspanelen och klicka på de tre lodräta punkterna.
  2. I listrutan klickar du på Visa och dölj fält.
  3. I den lista som visas klickar du på namnet på det fält du vill dölja. Det visas i grått i stället för svart.
  4. Klicka på Spara.

Obs: Obligatoriska fält har en asterisk bredvid fältets namn för att visa att uppgifter måste matas in eller fältet markeras som tomt.

Visa dolda fält

1. Gå till den blå raden över inmatningspanelen och klicka på de tre lodräta punkterna.
  2. I listrutan klickar du på Visa och dölj fält.
  3. Klicka på namnet på det fält du vill visa.
  4. Klicka på Spara.

Obs: Funktionen Visa och dölj fält finns i Labbar. Se Hur man hittar indexeringslabbar.