Vidarebefordra all e-post från FamilyHistoryMail till en personlig e-postadress

Information om föreståndare

Som tempel- och släktforskningshandledare i staven kan du få alla e-postmeddelanden från FamilySearch centrets FamilyHistoryMail att komma till ditt personliga e-postkonto. För att aktivera alternativet, använd stegen nedan.

1. Logga in på FamilyHistoryMail.
  2. I övre högra delen av sidan FamilyHistoryMail klickar du på kugghjulsikonen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Längst upp i fönstret Inställningar klickar du på Vidarebefordra och POP/I JOSEF.
  5. Klicka på Lägg till en adress för vidarebefordran.
  6. Ange en e-postadress för vidarebefordran och klicka på Nästa. (Du kan bara skriva in en adress.)
  7. Klicka på Fortsätt för att bekräfta e-postadressen.
  8. Klicka på OK.
  9. Gå till ditt personliga e-postkonto och hitta ett e-postmeddelande från FamilyHistoryMail Team.
  10. Klicka på certifieringslänken inom 72 timmar. Om länken i e-postmeddelandet inte fungerar, kopiera och klistra in länken i ett nytt webbläsarfönster.
  11. Ett meddelande visas för att bekräfta vidarebefordran.
  12. Gå tillbaka till FamilyHistoryMail och tryck på F5 för att uppdatera inställningar. Klicka på cirkeln till vänster om alternativet Vidarebefordra en kopia...
  13. Klicka i rutan bredvid Behåll FamilyHistoryMails exemplar i inkorgen så att en stavsledare kan se meddelanden i FamilyHistoryMail efter din avlösning.
  14. Skrolla längst ner i fönstret Inställningar och klicka på Spara ändringar.

Viktig: Det är viktigt att du fortsätter att gå in på FamilyHistoryMail-kontot direkt minst en gång i månaden för att hålla kontot aktivt. Logga in och radera e-postmeddelanden som du inte längre behöver.

Observera: För att hålla din personliga e-postadress privat, kom ihåg att inte svara på e-postmeddelanden som tagits emot i ditt personliga e-postkonto som vidarebefordrades från centrets brevlåda. Svara istället från FamilyHistoryMail.