Tips för sökning i adressförteckning

Här är några tips på hur man hittar andra på FamilySearch.

• Filtrera dina sökresultat efter plats om du vet var personen bor.
  • Skicka ett sms eller e-postmeddelande till personen och be om hans eller hennes kontakt-id på FamilySearch.
  • Hitta ett bidrag som personen du söker efter har gjort, till exempel ändringar i Släktträdet eller ett foto eller en berättelse. Du hittar deras kontakt-id tillsammans med bidraget.

Det är lättare att hitta en fullständig profil som innehåller ett porträttfoto eller en avatar. Du kan uppdatera din egen profil och uppmuntra dem du vill få kontakt med att göra detsamma.