Hur tar jag bort en första förfader från Släktträdet?

I vyn Första förfader ska fokuspersonen ha minst en första förfader. Du kan ta bort en första förfader om fel person har angetts.

Om fokuspersonen är sammanlänkad med fler än en första förfader kan du visa en annan första förfader i stället för att ta bort den som visas just nu.

Steg (på webbplatsen)

1. Se till att rätt fokusperson visas längst ner på skärmbilden.
  2. På fokuspersonen klickar du på + och klickar på Ta bort första förfader. Om det finns fler än en första förfader följer du dessa steg:
    1. Klicka på Visa alternativ.
    2. I delen Alla första förfäder klickar du på Mer
    3. Klicka på Ta bort första förfader.
    4. Klicka på
    5. Klicka på Ta bort.