Hur kan jag skapa en genväg för indexering på skrivbordet?

Du kan få tillgång till indexering med ett klick på två sätt: du kan antingen lägga till en ikon på skrivbordet eller göra den till din webbläsares startsida.

Skapa en genväg på skrivbordet

När du är på startsidan för indexering:

• Dator: Dra ikonen som ser ut som ett hänglås eller ett träd, som ligger framför webbadressen, till skrivbordet. Om du inte ser skrivbordet när programmet är öppet, gör då fönstret mindre så att du kan se en del av datorns skrivbord.
  • Surfplatta: Öppna webbläsarens meny eller bokmärken för att hitta ett alternativ som motsvarar Lägg till på startsidan.

Ange indexering som webbläsarens startsida

Du kan också lägga till indexeringsprogrammet som ett bokmärke eller göra det till webbläsarens startsida. Alla webbläsare är olika. Hitta länken till inställningar eller alternativ och utforska de möjligheter som finns där, eller se webbläsarens hjälpfunktion för mer information.