Varför är vissa katalogfilmer inte indexerade?

FamilySearch digitaliserade alla mikrofilmer i Granite Mountain Records Vault. Digitalisering skedde snabbare än indexerare kan indexera dem. Därför har inte alla digitaliserade uppteckningar indexerats. De flesta oindexerade uppteckningar finns tillgängliga för besökare att se.

Steg (på webbplatsen)

1. Logga in på FamilySearch.org. I menyraden längst upp på skärmbilden klickar du på Sök.
  2. Klicka på Katalog.
  3. Sök på ort, efternamn, titel, författare, ämne eller nyckelord.
  4. I sökresultaten klickar du på den artikel- eller artikelkategori du vill se.
  5. När du hittar en uppteckning du vill se skrollar du ner på sidan till delen Filmanteckningar/digitala anteckningar , om den är tillgänglig.
  6. I kolumnen Format letar du efter en kameraikon eller en kameraikon med en nyckel. Nyckelikonen betyder att objektet har begränsningar av visning. Om kameraikonen saknas är objektet inte tillgängligt på internet.
  7. Klicka på kameraikonen för att bläddra bland bilderna. Om begränsningar gäller för bilderna visas ett meddelande som förklarar begränsningen.
  8. Miniatyrbilder visas på skärmen.
  9. Dubbelklicka på en bild för att förstora den.

Steg (mobilapp)

För närvarande är katalogfunktionen inte tillgänglig i mobilappen Släktträdet.

Steg (Släktträdet Lite)

För närvarande är katalogfunktionen inte tillgänglig i Släktträdet Lite.