Jag fick ett oväntat e-postmeddelande om återställning av konto

Bli inte orolig om du får ett e-postmeddelande om nollställning av lösenord från FamilySearch som du inte har begärt. Detta händer ibland på grund av att en annan användare angav fel användarnamn för att återställa ett lösenord. Om det användarnamnet råkar vara ditt får du ett e-postmeddelande med en länk för nollställning av lösenord som du kan ignorera. Den andra användaren ser inte e-postmeddelandet och kan inte göra ändringar i ditt konto.

Felsökningstips

Alla gäster kan begära återställning av konto från https://familysearch.org/recover/password. Gästen anger antingen ett mobilnummer eller en e-postadress.

• Ibland råkar gäster av misstag ange en annan gästs information i tron att det är deras egen. De är inte särskilt uppmärksamma på den information som visas och fortsätter med återställningen. Det händer oftast när en gäst har ett vanligt namn för ett användarnamn eller en e-postadress. Som ett resultat är det möjligt att du får återställningsmeddelanden som du inte har begärt.