Hur skapar jag en indexeringsrapport?

Observera: Indexeringsrapporter försvinner så småningom och indexeringsstatistiken kombineras med Rapporten Engagera dig.

Indexeringsgruppers administratörer kan skapa och ladda ner grupprapporter. De här rapporterna visar en sammanfattning av indexerade uppteckningar och antalet personer som deltar.

Som gruppadministratör har du flera alternativ för att anpassa presentationen, innehållet och tidsramen för dina indexeringsrapporter. Obs: FamilySearch använder Greenwich Mean Time (GMT) för att sammanställa rapporter.

Steg

1. Logga in på FamilySearch.
  2. I menyraden längst upp på skärmbilden klickar du på Indexering.
  3. Klicka på Indexering via nätet.
  4. Skrolla ner till delen Grupper .
  5. Klicka på namnet på gruppen som du vill göra en rapport för.
  6. Klicka på Rapporter.
  7. I listrutan Rapport klickar du på den typ av rapport du vill skapa:
    • Statistik över organisationer. Rapporten visar hur många poster som gruppen har indexerat och granskat. Rapporten listar också dem som bidragit.
    • Språkrapport. Rapporten sammanfattar indexeringsarbetet över hela världen språk för språk. Den ger samma information för gruppen och en lista över gruppdeltagare.
  8. Välj alternativ för din rapport, inklusive tidsram. Du kan se upp till de senaste 30 dagarna av aktivitet, tillsammans med föregående månad och föregående år.
  9. Ange eventuella anteckningar som ska inkluderas högst upp i rapporten.
  10. Klicka på Skapa rapport.

Viktiga anteckningar

För medlemmar i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga: Församlings- och stavsråd och församlingens tempel- och släktforskningsledare har tillgång till indexeringsgruppens rapport. Informationen i den här rapporten visar bara en sammanfattning av de indexerade uppteckningarna och antalet personer som deltar i indexeringen.