Hur hittar jag indexeringsprojekt på andra språk än engelska?

FamilySearch Indexering har projekt på andra språk än engelska. Så här kan du söka efter dem:

Steg

1. Logga in på FamilySearch.org.
  2. På FamilySearchs startsida klickar du på Indexering.
  3. I listrutemenyn klickar du på Indexering via nätet
  4. Klicka på Hitta buntar.
  5. Hitta listrutemenyn Språk. Den finns till vänster på skärmen, precis ovanför knappen Sök.
  6. Klicka på pilen och välj ett språk.
  7. Klicka på Sök.

Du kan också söka i Hitta ett projekt:

Steg

1. Logga in på FamilySearch.org.
  2. På FamilySearchs startsida klickar du på Indexering.
  3. Klicka på Hitta ett projekt.
  4. Om du vill se projekt som är kopplade till ett visst land klickar du på Länder.
    1. Klicka på en av de geografiska pekarna på världskartan.
    2. I rutan som visas klickar du på ett av de presenterade länderna. (Om inga projekt är tillgängliga är det inte möjligt att klicka på ett land som presenteras.)
    3. Använd sökalternativen för att hitta och välja ett projekt.
  5. För att bläddra bland projekt efter språk, klicka på Projekt.
    1. Ställ in sökfiltret för projekt till Projektspråk.
    2. Välj språk.
    3. Bläddra bland de projekt som visas. När du har hittat ett som intresserar dig klickar du på Börja indexera