Hur taggar jag personer i släktgruppträd?

För effektivitet kan ett enda minne (foto, berättelse eller dokument) för en levande person delas i flera privata släktträd genom att man använder en enda tagg igen.

Varje unik tagg visas på minnet, i en hög. Varje instans motsvarar det unika person-id som är kopplat till den personen i respektive släktträd. Markera alla som gäller med hjälp av kryssrutorna.

Återanvända en tagg
Det här är ett bra sätt att lägga till minnen du hittar i delade gruppträd i ditt eget galleri.

Så här fungerar det:

1. Välj taggen.
  2. Klicka eller tryck på de tre prickarna längst upp till höger.
  3. Välj "Återanvänd tagg".

En ny tagg läggs till, staplad på samma plats. Du kan nu välja den person du vill tagga i listan.