Hur avregistrerar eller anmäler jag mig till e-postmeddelanden och nyhetsbrev?

Håll dig uppdaterad om allt som händer på FamilySearch genom e-postmeddelanden, nyhetsbrev och SMS. Du väljer vilka du får. Du kan börja och sluta med dem när du vill.

Med aviseringar får du hjälp att till fullo nyttja webbplatsen:

• Samarbeta med andra.
  • Få reda på vad som är nytt på vår webbplats.
  • Komma igång med släktforskning.
  • Se vad som händer på RootsTech.

Om du deltar i indexeringen kan du prenumerera på e-post om indexering

Steg (på webbplatsen)

1. Gå till dina aviseringsinställningar på FamilySearch.
  2. Om du vill aktivera aviseringar via e-post väljer du vilka e-postmeddelanden du vill ta emot från listan som erbjuds genom att aktivera knapparna. Om du vill avregistrera dig från alla aviseringar via e-post väljer du alternativet Avbryt prenumeration på alla meddelanden längst ner på skärmen.
  3. Om du vill få aviseringar på ett annat språk hittar du rubriken Språk längst ner på sidan. Klicka på Byt språk. Välj ett språk.

Dina ändringar sparas automatiskt.
Du kan också avsluta din prenumeration när du får ett e-postmeddelande. Klicka på länken längst ner i e-postmeddelandet.

FamilySearch skickar också information via tjänsten FamilySearch-meddelanden. Du kan inte välja bort meddelanden.

Steg (mobil Tree-app)

1. Tryck på ikonen med tre linjer.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Prenumerationer.
  4. Tryck på för att aktivera eller inaktivera objekt.

Endast Android Tree-appen:När du har slutfört steg 1-4 fortsätter du med de här stegen för att anpassa aviseringar:

1. Gå tillbaka en skärm och tryck på Aviseringar.
  2. Tryck på varje typ av avisering för att aktivera eller inaktivera den.

Steg (Släktträdet Lite)

Du kan inte ändra inställningar för meddelanden från Släktträdet Lite.

Du får inte den e-post som du har registrerat dig för

Om du inte får de e-postmeddelanden som du har registrerat dig för kan du kontrollera följande:

• Om du har flera e-postadresser kanske du använder fel konto. Nyhetsbrevet skickas till den e-postadress som anges i dina kontaktinställningar för FamilySearch.
  • Din e-postleverantör kan filtrera e-postmeddelandet till din skräppostmapp. Titta där. Om du hittar det behöver du specificera att det inte är skräppost.