Hur använder jag Att göra-listan?

Att göra-listan är bra för sådant som att planera nästa forskningssteg eller spara idéer eller frågor som du vill besvara om specifika förfäder.

Så här fungerar det:

För att lägga till ett ”att göra”:
1. Välj + Lägg till en punkt … i fältet längst upp i fönstret.
2. Skriv in det du ska göra.
3. Tryck eller klicka på bocken för att spara.

För att redigera eller radera en punkt:
1. Leta upp den punkt som du vill redigera eller radera.
2. Öppna menyn Mer för punkten i Att göra-listan genom att välja de tre prickarna.
3. Tryck eller klicka på Redigera för att redigera punkten eller Raderaför att ta bort den från listan.

Genomförda punkter
När du har bockat av en punkt på Att göra-listan visas det i listan för genomförda punkter. Genomförda punkter kan raderas genom att trycka eller klicka på x.

Länkar till punkter på Att göra-listan
Du kan ta med länkar till webbsidor eller till personer i Släktträdet i dina punkter på Att göra-listan. De här länkarna kan fungera som genvägar för att hoppa direkt till området på webbplatsen du vill arbeta på.