Hur går jag med i en indexeringsgrupp?

Alla som vill samarbeta med andra när de indexerar kan gå med i grupper för att följa framstegen tillsammans, delge vad de åstadkommit och stötta varandra.

Det är frivilligt att gå med i grupper. Du kan indexera utan att tillhöra någon grupp.

Obs: Medlemmar i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga läggs automatiskt till i grupper för den församling och stav där deras matrikelkort finns. En nuvarande medlem i en församling eller stav syns inte i en grupp av två vanliga skäl:

• Medlemmen har inte gjort någon indexering.
  • Personens matrikelkort har inte tilldelats rätt församling eller stav.

Steg

1. Logga in på FamilySearch.
  2. Klicka på Indexering högst upp på sidan.
  3. Klicka på Indexering via nätet.
  4. Skrolla ner till delen Grupper.
  5. Klicka på Hitta grupper.
  6. Klicka på Hitta grupper igen för att söka efter en eller flera grupper att gå med i.
  7. Sök efter grupper. Grupper kan skapas för familjer, arkiv, personer som bor eller forskar på en viss plats och så vidare. Klicka på knappen till höger för att gå med.
  8. Välj mellan tre olika slags grupper:
    • Öppna. Klicka på Gå med för att gå med omgående.
    • Endast genom inbjudan. En gruppadministratör måste skicka en inbjudan innan du kan gå med i gruppen.
    • Be om att gå med. Klicka på Be om att gå med för att be administratören om tillstånd att gå med i gruppen.
  9. Om du vill veta mer om en grupp klickar du på gruppens namn.