Jag får ett felmeddelande när jag laddar ner historiska uppteckningar

Du ser ett felmeddelande när du laddar ner uppteckningar eller bilder när du överskrider det tillåtna antalet nedladdningar. Felet varierar beroende på din webbläsare.

• I Edge och Chrome ser du ett rynkat ansikte och meddelandet: "Den här sidan fungerar inte. Om problemet kvarstår kontaktar du webbplatsens ägare. HTTP Error 429.
  • Firefox lägger upp en svart skärmbild med ett litet meddelande högst upp: "Bilden [url till bilden du vill ladda ner] kan inte visas eftersom den innehåller fel."

Vi kan inte bevilja undantag från våra nedladdningsbegränsningar. Gränserna försäkrar oss om att vi håller fast vid avtal med förvaltare av uppteckningar.
Det är möjligt att du i stället för det allmänna felet 429 ser ett meddelande om nedladdningsbegränsningar. Här är budskapen du kan se:

• "Det verkar som om du har databehov som överstiger licensen och syftet med den här webbprogrammet. Kontakta recordrequests@FamilySearch.org för att få information om rätt åtkomst till FamilySearch data. Om du anser att du har blockerats på ett olämpligt sätt ber vi dig skicka en förklaring av dina behov till searchfeedback@churchofjesuschrist.org."
  • "{"server\10-33-157- 51.fsglobal.net","serviceName\FinderService","serviceMessage\Stream download restricted to too many requests","status":429,"subStatus":40313,"state{unchanged","causeException":null,"causeMessage":null",authorizationXML":null}"

Kontakta recordrequests@FamilySearch.org för att få information om rätt åtkomst till familysearch-data. Om du anser att du har blockerats på ett olämpligt sätt ber vi dig skicka en förklaring av dina behov till searchfeedback@churchofjesuschrist.org