Hur ser jag en lista över alla uppteckningssamlingar i Historiska uppteckningar?

Du kan se en lista över alla uppteckningssamlingar som finns på FamilySearch.Listan innehåller både samlingar som har indexerats och samlingar som inte har indexerats.

Steg (webbplats eller mobilapp)

1. Logga in på FamilySearch eller öppna mobilappen Släktträdet.
  2. Gå till Sök i historiska uppteckningar.
    1. Webbplats: Längst upp på sidan klickar du på Sök och sedan på Uppteckningar.
    2. Mobil: Tryck på ikonen med tre rader och sedan på Sök i historiska uppteckningar.
  3. Skrolla ner till Hitta en samling.
  4. Under sökrutan klickar du på Bläddra bland alla samlingar.
  5. I sökfältet överst på sidan skriver du in ett samlingsnamn.
  6. På den högra panelen använder du alternativen samlingstyp, plats och datum för att filtrera listan. Som standard sorteras listan i alfabetisk ordning. Om du inte ser rätt panel klickar du på Filter.
  7. Klicka på titeln på den önskade uppteckningssamlingen.

Sortera listan (webbplats eller mobilapp)

För att se alla kolumner separat stänger du filterpanelen till höger. Om du vill kan du använda sökrutan Samlingstitel för att begränsa listan till en plats eller ett ämne av intresse. För att sortera listan klickar eller trycker du på en kolumnrubrik.

• Samlingstitel: Ett klick ändrar titlarna till en omvänd alfabetisk ordning.
  • Poster: Ett klick visar den största uppsättningen poster överst i listan. Med ett andra klick kommer samlingar som inte indexerats (Bläddra bland bilder) upp, följt av de minsta uppteckningsuppsättningarna.
  • Senaste uppdatering: Med ett klick hamnar de äldsta samlingarna överst. Om du klickar en gång till visas de senaste samlingarna överst.

Steg (Släktträdet Lite)

Funktionen Historiska uppteckningar är inte tillgänglig i Släktträdet Lite.

Relaterade artiklar

5 tips för att söka i historiska uppteckningar
Hur söker jag i alla samlingar av historiska uppteckningar samtidigt?
Hur söker jag i historiska uppteckningar på plats eller genom att använda världskartan?
Hur hittar och söker jag i en specifik samling i historiska uppteckningar?
Hur hittar jag en bild i en oindexerad samling i Historiska uppteckningar?
Få ut mest av din sökning: Förstå sidan Sökuppteckningar