Bilden är skadad eller saknar uppgifter

Sidor eller bilder kan ibland vara fläckiga, suddiga eller felfotograferade. Delar av sidor kanske saknas på grund av ett misstag som fotografen gjort. Om uppgifter saknas på grund av att sidan i en bok är sönderriven kan ingenting göras. I så fall indexerar du de befintliga uppgifterna och där uppgifter saknas för obligatoriska fält markerar du dem med <Tomt>.

Om bilden inte innehåller några obligatoriska uppgifter, som namn, datum eller platser, följ då stegen nedan för att returnera bunten.

1. Klicka på Bunt längst upp till vänster på skärmbilden.
  2. I listrutan klickar du på Returnera bunt.

Om flera indexerare returnerar samma bunt granskas bilden av projektledningsgruppen.