Hur återkallar jag åtkomsten från hjälpare och produkter från tredje part?

När du använder produkter från tredje part eller ger medhjälpare åtkomst tillåter du att produkten eller personen ser din information. Du kan återkalla åtkomsten när som helst.

Följande information är tillgänglig för tredjepartsföretaget eller hjälparen:

• Produkter från tredje part.Produkter från tredjepartsföretag har tillgång till din personliga information och information om dina förfäder på Släktträdet. De kan se om du är medlem i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga. Medlemskapsstatus gör det möjligt för företaget att avgöra om du är berättigad till ett gratiskonto.
  • Hjälpare.Hjälpare har tillgång till din personliga information och den information som du ser i Släktträdet.

Steg (på webbplatsen)

1. Logga in på FamilySearch.
  2. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Behörigheter.
  5. I avsnittet Prenumerationsåtkomst från tredje part letar du reda på den produkt eller person som du vill återkalla åtkomsten från. Om du inte ser namnet har antingen hjälparens åtkomst till ditt konto upphört att gälla eller så har hjälparen använt ditt hjälpnummer för att komma åt ditt konto.
  6. Klicka på Återkalla åtkomst.
  7. Läs meddelandet som visas. Om du vill fortsätta klickar du på Återkalla åtkomst igen.

Om du återkallar åtkomsten från en tredjepartsprodukt rekommenderar vi att du också kontaktar företaget och avslutar ditt konto.

Steg (mobilapp)

Du kan återkalla åtkomst från medhjälpare i den mobila Family Tree-appen.

1. Öppna Family Tree-appen på din Android- eller Apple iOS-enhet.
  2. Tryck på ikonen med 3 rader – nere till höger på Apple iOS och uppe till vänster på Android.
  3. Scrolla neråt och tryck på Inställningar.
  4. Tryck på fliken Prenumerationer .
  5. Tryck för att stänga av reglaget för Ta emot och Erbjud hjälp.

Om du vill återkalla åtkomsten till prenumerationer från tredje part använder du hela webbplatsen.

Steg (Släktträdet Lite)

Du kan inte använda Family Tree Lite för att återkalla åtkomsten till ditt konto.