Appen Släktträdet synkar inte på min mobila Android-enhet

Appen Släktträdet på din mobila enhet och ditt FamilySearch-konto på webbplatsen synkroniseras automatiskt när du ansluter till internet. Om det inte går att synka synkningen kan du försöka med följande:

Rensa cacheminnet

1. I mobilappen Släktträdet trycker du på de tre linjerna i övre vänstra hörnet.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Avancerat.
  4. Tryck på Rensa cacheminnet.
  5. Läs meddelandet noga för att vara säker på att du vill fortsätta. Tryck sedan på Fortsätt.

Uppdatera personen

Om du vill uppdatera information för en person kan du använda alternativet Uppdatera person. Systemet hämtar de senaste uppdateringarna för alla delar av uppteckningen i Släktträdet som du just nu ser.

1. I mobilappen Släktträdet går du till en persons personsida.
  2. Tryck på de tre prickarna i övre högra hörnet.
  3. Tryck på Uppdatera person (om du inte ser det här alternativet i menyn trycker du på Mer).

Observera: För skärmbilder med listor kan du dra listan hela vägen ner. Alternativet "hämta för att uppdatera" är en vanlig metod för mobilappar.

Logga ut

Logga ut ur appen och logga in igen för att synkronisera appen och webbplatsen. Du behöver en stark trådlöst internetuppkoppling som är tillgänglig för din telefon.

Avinstallera appen

Om du fortfarande har problem kan du försöka avinstallera appen på din telefon eller enhet och sedan installera om den.