O le a le mea e tupu i manatuaga pe a tu'ufa'atasia ia fa'amaumauga o le gafa o le aiga?

Pe 'a e tu'ufa'atasia ni fa'amaumauga se lua, o aitema e manatua o lo'o fa'apipi'i fa'amaumauga ua tu'ufa'atasia fo'i. O lona uiga:

  • O le numera fa'ailo o le fa'amaumauga ua tape'ese ua le to'e fa'apipi'i i le fa'ailoga. 
  • O ata, tala, pepa o fa'amatalaga, ma faila fa'alogologo e otometi lava ona kopi'ina i le fa'amaumauga o lo'o ola ae i se tu'ufa'atasiga. Siaki aitema fa'apip'ii ta'itasi sa e fa'aopo'opoina i manatuaga ina ia mautinoa ai o lo'o fa'apipi'i i le numera o le ID o lo'o ola.
  • Afai e te iloa o le fa'ailoga o manatuaga mo se tagata e leai se avanoa pe o lo'o misi le ata po'o isi aitema i le gafa o le aiga, ia nonoa le fa'ailoga i le ID o lo'o i ai ne'i mo le tagata i le gafa o le aiga.
  • E le manaomia lou nonoa o aitema uma na fa'apipi'i muamua i se tagata. Nonoa le fa'ailoga i le numera o le ID o se tagata mo se aitema se tasi i mea e manatua, ma aitema uma e feso'ota'i ma lena fa'ailoga nonoa
  • A maea se tu'ufa'atasi, o numera fou ma le ID tuai e fa'aali i le lipine mo le tagata o lo'o manatuaina. 'O le numera tuai e fa'aalia i le itu taumatau o le igoa o le so'otaga. O le numera fou o lo'o fa'aalia i luga o le pepa a le tagata pe a e kilikiina le igoa. Kiliki Unlink i le pito i lalo o le pepa, ma fa'afeso'ota'i i le ID fou.
  • Afai e foai atu e isi tagata ni aitema mo ou tua'a, latou te' le so'otaga i au saofaga. O lea la' e mafai ai e se tua'a ona lipine i le vaega o mea e manatua — e feso'ota'i le tasi ma le isi e le feso'ota'i atu i le gafa o le aiga. 
  • E le suia e le fa'agasologa tu'ufa'atasi le tulaga lautele/patino o se manatuaga. O le manatuaga patino o le a tu'ufa'atasia i le tagata o lo'o ola. O le a mafai ona e va'ai i le fa'amaumauga o suiga lea e fa'apipi'i i ai se manatuaga patino o se vaega o le tu'ufa'atasi.

Tusitusiga feso‘ota'i

E fa'apefea ona ou iloa ua ou tu'ufa'atasia fa'amaumauga sa'o i le Gafa o le Aiga?
E fa'apefea ona ou toe tatalaina se tu'ufa'atasiga i le Gafa o le Aiga?

Pe na aoga lenei mea?