E mafai ona ou talosagaina se microfiche ia fa'afainumeraina?

O la tatou tekinolosi i le taimi nei e le fa'atagaina ai i tatou e ave ni talosaga e fa'aitiitia ai fa'afainumera a le microfiche. O le auala lenei e iloa ai pe o se fa'amaumauga o se ata mataninii.

  1. Saini i totonu o leFamilySearch.org .
  2. I le pito i luga o le itulau, kiliki le su'esu'ega.
  3. Kiliki le Fa'avasega.
  4. Ta i totonu au tu'utu'uga o sailiga, ma kiliki le Su'esu'ega.
  5. Kiliki se ulutala i taunuuga o le su'esu'ega e alu ai i fa'amatalaga auiliili e uiga i le ulutala. E mafai ona e maua le fa'atulagaga i ni nofoaga se lua:
    1. I le pito i luga o le itulau, i lalo o le ulutala, o fa'amatalaga lautele ia e uiga i le fa'amaumauga. I tala'ane o le "Fa'atulagaga," e te va'ai ai i upu e pei o le "ta'aiga o ata matanini'i" po o le "tusi e i ai ni mea laiti."
    2. I le ata /Tusi Fa'afuainumera, i le vaega o tusitusiga, e te va'aia ai upu e pei o le "i ta'aiga o ata mataninii" po o le "6 fiche,."I le koluma o le ata e te va'aia ai se numera e 7-fuainumera e amata i le "6."

Matou te fa'amalie atu ona o le faigata e mafai ona mafua ai ona e sa'ilia ni fa'amaumauga o ou tuaa. Matou te fa'amoemoe, a uma ona matou fa'amaeaina ia fa'afuainumera o a matou ata matanini'i, e mafai ona amata ona fa'afuainumera ta'aiga o ata mataninii.

Tusitusiga feso‘ota'i

E fa'apefea ona ou talosaga atu ina ia fa'afuainumera se ata mataninii?

Pe na aoga lenei mea?