E fa'apefea ona ou va'ai i se lisi o fa'aputuga o fa'amaumauga uma i Fa'amaumauga o Talafa'asolopito?

E mafai ona e va'ai i se lisi o fa'aputuga uma o Fa'amaumauga o lo'o i ai ne'i o lo'o maua i luga o le initoneti i le FamilySearch.O lenei lisi o lo'o aofia uma ai fa'aputuga ua uma ona fa'asino'upuina ma aoina mai e le'i fa'asinoupuina.

La‘asaga (uepisaite)

  1. A o sa'ini i totonu o le FamilySearch, kiliki le Search, ona kiliki le'a o le Fa'amaumauga i le lisi autu fa'asolo i lalo.
  2. Fa'asolo i lalo e su'e ai se Fa'aputuga. I lalo ifo o le pusa e sa'ili ai, kiliki le Tagai i fa'aputuga uma ua lomia.
  3. (Tu'u i le fa'italia) I le itu tauagavale, fa'aaoga ia filifiliga e fa'amama ai le lisi.
    • Ta i totonu se igoa o le fa'aputuga, se nofoaga, se itu'aiga o fa'amaumauga, po o isi upu autu i le pa o le Sa'iliga o Ulutala o le Aoina mai o Fa'amaumauga e fa'aiti'itia ai taunu'uga.
    • Kiliki le pusa e siaki ai mo Na o fa'aputuga o lo'o i ai ata e iloa ai na o fa'amaumauga o lo'o i ai pepa o fa'amatalaga o lo'o kopi'ina.
      • O le mea pueata e i ai se pusa i tua atu o lona uiga o le ata e mai se uepisaite i fafo. E mafai ona talosagaina oe 'e totogi se pili pe fatu se account ao le'i mafai ona e matamata i ata.
      • O le meapueata e aunoa ma se pusa i tua atu o lona uiga o le ata e mai le FamilySearch. O fa'amaumauga o nisi taimi e tu'u ai ni tapula'a i le fa'aaogaina o ne'i ata.
    • Filifili aitema i lalo o le Fa'atulagaga, Aso, po o le Aoina mai o fa'amama ina ia tagai i fa'aputuga feso'ota'i.
  4. Sue'sue ia filifiliga pe fa'apefea ona fa'avasega taunu'uga o sa'iliga ina ia maua ai le mea o lo'o e sa'ilia.
    • O le lisi e fa'aalafapeta i le Tiumasani. Kiliki le ulutala Autu e fa'avasega ai i le isi fa'atulagaga fa'aalafapeta.
    • Ina ia fa'atulaga i le tele o le fa'aputuga, kiliki le ulutala o Fa'amaumauga. O lenei fa'avasegaga o lo'o fa'aalia ai fa'aputuga aupito tetele i le pito i luga o le lisi. To'e kiliki e fa'avasega ai aitema o le Sa'ili Ata i le pito i luga o le lisi.
    • Ina ia 'aumai fa'aputuga aupito matua i le pito i luga o le lisi, kiliki le ulutala To'e Fa'afou mulimuli. Kiliki e to'e 'aumai ai le fa'aputuga aupito fou i le pito i luga.
  5. Kiliki le ulutala o le fa'aputuga o fa'amaumauga mana'omia.
    • Kiliki le so'otaga A'oa'o atili e a'oa'o ai e uiga i le fa'aputuga.
    • Afai o lo'o fa'asino'upuina le fa'aputuga, ta i totonu fa'amatalaga e uiga i se tupuga, ma kiliki le Sa'ili e tagai vave ai mo se fa'amatalaga e fa'atatau i ai.
    • Kiliki tagai i ata [fa'anumera] e maimoa ai i ata o lo'o maua. O screen e soso'o ai e masani lava ona tu'u atu ai ia te oe se avanoa e fa'aiti'itia ai lau sa'iliga e ala i nofoaga, itu'aiga fa'amaumauga, po o le numera o le ata.

La‘asaga (polokalama fe‘avea'i)

E tele fa'amama sa'ili ma isi foliga o lo'o maua i le uepisaite o le FamilySearch, ae o le auala lenei e fa'ia ai se sa'iliga autu i luga o le polokalama fe'aveai.

  1. I le polokalama fe‘aveai o le gafa o le aiga, tatala i‘a filifiliga fa‘aopoopo:
    • Android: i le tulimanu agavale pito i luga, o‘omi laina e (3)Tolu.
    • IOS o le Apple: I le tulimanu taumatau pito i lalo, o'omi le togitogi e tolu.
  2. Tata le su'e fa'amaumauga o talafa'asolopito.
  3. Fa'asolo i lalo e Su'e ai se Fa'aputuga, ma o'omi le so'otaga o le autilo i fa'aputuga uma na lolomi'ina.
  4. Ta i totonu se igoa o le fa'aputuga, se nofoaga, se itu'aiga o fa'amaumauga, po o isi upu autu i le pa sa'ili o le Igoa o le Fa'aputuga e fa'aiti'itia ai taunu'uga.
    • Ina ia fa'aiti'itia taunu'uga o sa'iliga i le Nofoaga, Aso, ma le Itu'aiga, o'omi fa'amama.
    • E mafai fo'i ona e o'omi'ina le pusa e siaki ai mo na o fa'aputuga o lo'o i ai ata e iloa ai na o fa'amaumauga o lo'o i ai pepa o fa'amatalaga o lo'o kopi'ina.
    • O le lisi e fa'aalafapeta i le Tiumasani. Kiliki le ulutala Autu e fa'avasega ai i le isi fa'atulagaga fa'aalafapeta
    • O le mea pueata e i ai se pusa i tua atu o lona uiga o le ata e mai se uepisaite i fafo. E mafai ona talosagaina oe 'e totogi se pili pe fatu se account ao le'i mafai ona e matamata i ata.
    • O le meapueata e aunoa ma se pusa i tua atu o lona uiga o le ata e mai le FamilySearch. O fa'amaumauga o nisi taimi e tu'u ai ni tapula'a i le fa'aaogaina o ne'i ata.
  5. O'omi le ulutala o le fa'aputuga o fa'amaumauga mana'omia.
    • Ta i totonu fa'amatalaga e uiga i se tupuga, ma o'omi le Search e pu'e ai le pepa o fa'amatalaga mo se fa'amatalaga e fa'atatau i ai.
    • O'omi le autilo i [numera] ata e maimoa ai i ata o lo'o maua. O screen e soso'o ai o le a masani lava ona tu'u atu ai ia te oe se avanoa e fa'aiti'itia ai au taunu'uga e ala i nofoaga, itu'aiga fa'amaumauga, po o numera o ata.

La‘asaga ( Gafa o le Aiga Lite )

I le taimi ne'i, o le faʻamaumauga faʻasolopito o loʻo le avanoa ile Family Tree Lite.

Tusitusiga feso‘ota'i

E fa'apefea ona ou maua ma sa'ilia se fa'aputuga patino se tasi i Fa'amaumauga o Talafa'asolopito?
Faʻapefea ona o'u saili e fa'aaogaina ai le fa'afanua o le lalolagi i Faamaumauga o Talafa'asolopito?
O a ni fa'atinoga ma ni motuga'afa sili ona lelei mo le sa'ilia o Fa'amaumauga o Talafa'asolopito?
E fa'apefea ona ou sa'ilia uma ia fa'aputuga o fa'amaumauga o lo'o i ai i Fa'amaumauga o Talafa'asolopito i le taimi e tasi?
O a fa'amaumauga o fa'amaumauga o talafa'asolopito o lo'o loma?
Sa ou mauaina se savali se'se ina ua ou matamata i se ata

Pe na aoga lenei mea?