O fea e mafai ona ou maua ai se potutusi faifaimea?

E faitau selau potutusi faifaimea a le FamilySearch o loo fesoasoani e faalautele atu auaunaga a le FamilySearch i le faitau miliona o tagata i le lalolagi atoa. E mafai e faletusi faifaimea ona faaaoga ia faaputuga faafuainumera o gafa o le FamilySearch lea e na o se nofoaga autu o le FamilySearch e mafai ona maua ai.

O faletusi faifaimea i le lotoifale e mafai ona avea o se faletusi o aoaoga lautele po o aoaoga maualuluga atu, teuina, Falemataaga, nofoaga autu o aganuu, po o gafa po o le sosaiete o talafaasolopito.

Auala e maua ai faletusi a faifaimea

La‘asaga (upega tafa'ilagi)

O loo faataavale ese ia faafouga i le meafaigaluega o le sueina o mea ma e tatau ona maua i eria uma i le faaiuga o le 2023.

  1. Alu i le Meafaigaluega o le Faafanua o le Nofoaga Autu o le FamilySearch.
  2. I le pusa Saili, ta i totonu le nofoaga e te manao e saili ai, pe kiliki le aikona o le tagata e sue ai i le itu taumatau o le pusa saili e saili ai lou nofoaga o i ai nei.

    Manatua: O le a faaali mai i le faafanua ia Nofoaga Autu e 50 o le FamilySearch ma Faletusi o Paaga i totonu o le 50 maila le atufalega o lau eria e saili ai.

  3. O potutusi faapaaga o le a faaali mai o ni aikona o tusi lanumumu.

    Aikona o le Potutusi o Paaga

  4. Kiliki se aikona i luga o le faafanua, pe kiliki i se potutusi o le Paaga mai le lisi.
  5. Kiliki le faailoga lanumoana o le More Information e asiasi ai i le uepisaite a lena potutusi faifaimea.

La‘asaga (polokalama fe‘avea'i)

Mo le polokalama o le gafa o le aiga:

  1. I luga o se masini iOS, i le tulimanu taumatau pito i lalo o le polokalama, oomi Sili atu. I luga o se masini Android, i le pito i luga, oomi le aikona o laina e 3.
  2. O'omi Fesoasoani.
  3. Oomi le Saili se Nofoaga Autu o Talafaasolopito o Aiga.
  4. E fa'aali mai se fa'afanua o lou nofoaga o i ai ne'i. I luga o masini iOS o le a e vaaia ai se togi lanu moli mo potutusi faifaimea, i luga o masini Android, o se togitogi Grey. E mafai ona e oomi soo se togitogi i luga o le faafanua e vaai ai i nisi faamatalaga e uiga i lena potutusi faapitoa o faifaimea. Afai e te mana'o e sa'ili mo se nofoaga 'ese, ta i totonu le nofoaga i totonu o le pa sa'ili i le pito i lalo o le fa'afanua.

E mafai ona imeli atu fesili o le potutusi faapaaga i affiliatelibraries@familysearch.org.

Tala feso‘ota'i

O fea ou te maua ai se nofoaga autu o le FamilySearch?

Pe na aoga lenei mea?