E fa'apefea ona ou s'iiina mai ata o fa'amaumauga o talafa'asolopito?

A e download le ata o se talafaʻasolopito faamaumauga, ole a e faʻaaogaina le ata e ala i se tasi o lua sailiga gaioiga: FamilySearch Faʻasolopito Faʻamaumauga poʻo Sailiili Faʻasolopito Ata. Faʻatonuga mo se tasi auala o loʻo i lalo.

I ni tulaga faapitoa, o le downloadina o se ata e ono faasaina e maliega fa'aletulafono i le va o FamilySearch ma le faʻalapotopotoga po o le malo e ana le ata.

La‘asaga (uepisaite)

O le faiga mo le laʻuina i lalo o se ata e fesuisuiaʻi laʻititi, fuafua i le FamilySearch oloa e te faʻaaogaina e faʻaaoga ai le ata.

Mai Suʻega fa'amaumauga Faʻasolopito

  1. Saili le ata e te manaʻo e ave i lalo.
  2. Mai le Faʻamaumauga Auiliiliga Itulau, kiliki Vaʻai ile Uluaʻi Pepa .
  3. I le pito i luga, i le tulimanu taumatau o le matamata fa'amalama, kiliki Ave i lalo.
  4. E fa'alagolago lava i lau palausa, e otometi lava ona tupu le si'i mai, pe atonu fo'i e mana'omia ona e sefeina muamua le ata. Siaki le fesoasoani i le initoneti mo lau palausa pe afai e i ai ni au fesili.
  5. Afai e leai se mea e tupu, atonu o le ana le faʻaputuga faasaina le taofi i lalo. Lenei e mafai ona faʻamaonia i le faʻapipiʻiina o le isumu faʻasino i luga o le upu Ave i lalo ma le faitauina o le savali o loʻo aliali mai.

Mai Suʻesuʻega Ata Faʻasolopito

  1. Saili le ata e te manaʻo e ave i lalo.
    • O ata e tatau ona taofi i lalo i taimi ta'itasi. Afai o e matamata i ni ata e tele i le taimi e tasi, e tatau ona e kiliki i se ata faʻapitoa e te manaʻo i ai e taofi i lalo.
  2. I le faʻatulagaina meafaigaluega faʻamau i le agavale o le ata, kiliki le Meafaigaluega aikona.
  3. O le A fa'aali mai se lisi autu e fa'asolo i lalo. Kilikile icon taofi i lalo .
  4. E fa'alagolago lava i lau palausa, e otometi lava ona tupu le si'i mai, pe atonu fo'i e mana'omia ona e sefeina muamua le ata. Siaki le fesoasoani i le initoneti mo lau palausa pe afai e i ai ni au fesili.
  5. Afai e leai se mea e tupu, atonu o le ana le faʻaputuga faasaina le taofi i lalo. E mafai ona fa'amaonia lenei mea pea fa'apepepepe le mata o le isumu i luga o le taofi i lalo aikona ma le faitauina o le savali o loʻo aliali mai.

La‘asaga (polokalama fe‘avea'i)

  1. Ina ia maua ma matamata i se ata, faʻaaoga Suʻesuʻega Fa'amaumauga Faʻasolopito.
  2. I le pa uliuli i luga ae o le ata, o'omi le Si'i Mai.
    • I luga o se screen laiti'iti, nai lo le Si'i mai, ete va'aia ai se aikona paepae o Galuega i autafa o le aikona Fa'apipi'i. O'omi le aikona o le Galuega, ona o'omi lea o le Si'i Mai.
    • Afai e te vaʻai i le feau "Ona o tapulaʻa faʻatapulaʻaina, ua le mafai ai lenei vaega," e le faʻatagaina e lē e ana le faʻamaumauga o aoina tagata ona ave i lalo ata.
  3. E fa'atatau lava i lau masini, a tupu otometi le taofi i lalo, e mana'omia ona e sefe ina le ata muamua. Siaki le fesoasoani lugalaina mo lau masini pe a i ai ni au fesili.

La'asaga ( Gafa o le Aiga Lite )

E le o fa'atagaina o'e e le Gafa o le Aiga Lite ete maimoa ma si'i mai ni ata i le taimi nei.. E mafai ona e fa'aaogaina fa'amaumauga o talafa'asolopito o le FamilySearch e ala i se tasi o filifiliga o lo'o i luga
.

Tusitusiga feso‘ota'i

O a ni fa'atinoga ma ni motuga'afa sili ona lelei mo le sa'ilia o Fa'amaumauga o Talafa'asolopito?
E fa'apefea ona ou lolomi'ina ata o fa'amaumauga o talafa'asolopito?
Pe o i ai sau aia tatau fa'aletulafono e fa'aaoga ai ata ou te maua i le FamilySearch?

Pe na aoga lenei mea?