O fe'a ou te maua ai fa'amatalaga e uiga i le Konefesi o Talafa'asolopito o Aiga, Tekinolosi ma Fa'aaliga o fefa'ataua'iga (Roots Tech)?

O le konefesi o Talafa'asolopito o Aiga, Tekinolosi ma Fa'aaliga o fefa'ataua'iga o se mea e tupu i le talafa'asolopito o aiga i le lalolagi atoa lea e a'oa'o uma ai tagata o so'o se tausaga o o latou matutua ia iloa, fa'asoa, ma fa'amanatu so'otaga o latou aiga e ala i tekinolosi. O le konefesi o Talafa'asolopito o Aiga ma Tekinolosi ma Fa'aaliga o fefa'ataua'iga e i ai se mea mo tagata uma, e tusa lava po'o le a lou poto masani i talafa'asolopito o aiga po o le maualuga o lou tomai i tekinolosi.

O vasega ma sauniga autu i le Konefesi o Feso'ota'iga o Talafa'asolopito o Aiga, Tekinolosi, ma Fa'aaliga o fefa'ataua'iga 2021 ua uma ona fa'amaumauina muamua. O vitio uma e mafai ona matamata fua i luga o le initoneti ma o le a maua seia o'o i se taimi pu'upu'u a o le'i o'o i le RootsTech 2022.

O le Konefesi o Talafa'asolopito o Aiga, Tekinolosi ma Fa'aaliga o fefa'ataua'iga o le 2022 o le a faia i le aso 3-5 Mati, 2022, i luga o le upega tafa'ilagi: RootsTech.org.

Mo fa'amatalaga sili ona lata mai e uiga i le RootsTech, fa'amolemole taga'i i le itulau RootsTech FAQ.

Tusitusiga feso‘ota'i

E fa'apefea ona ou matamata i mea uma o le konafesi o Talafa'asolopito o Aiga, Tekinolosi, Fa'aaliga o fefa'ataua'iga, ma Feso'ota'iga o le 2021 i se gagana e ese mai le Igilisi?
E fa'apefea ona o'u auai i le konefesi o Talafa'asolopito o Aiga, Tekinolosi, Fa'aaliga o fefa'ataua'iga ma Feso'ota'iga o le 2021?

Pe na aoga lenei mea?