Aisea e fai paaga ai le FamilySearch ma isi faʻalapotopotoga?

O nisi nei o fesili masani tatou te maua e uiga i paga o le FamilySearch. Matou te talosia e aoga tali ia te oe.

Aisea e i ai paga a le FamilySearch ma kamupani e maua ai tupe mama?

O se sini taua mo le FamilySearch o le faafaigofieina lea ma faavave mo tagata i soo se mea ia iloa ma faasoa atu o latou talafaasolopito o aiga. Sa tuu e a matou paga ni gafa taua faaleaiga ma ni faaputuga o faamaumauga faasolopito i totonu o le oo atu i se aofia lautele.E faʻamanuiaina sui o le FamilySearch mai tekonolosi tulaga ese a a tatou paʻaga.

O ai paaga a le FamilySearch?

Paʻaga Peraimeri aofia ai mea nei:

  • Tupuʻaga
  • Findmypast
  • MyHeritage
  • Tuaa Amerika
  • Gafa

E galulue faʻatasi foi le FamilySearch ma tautua eseese e tuʻuina atu i ai le tele o auaunaga ma tekonolosi e mafai ona fesoasoani i lau galuega o talafaasolopito o aiga. E mafai ona e maua se lisi atoa o paga ma tagata e tuuina mai fofo i a tatou tali Gallery.

O le FamilySearch, MyHer Heritage, Findmypast, ma le Ancestry e ana le kamupani e tasi?

Leai, o le FamilySearch o se auaunaga a Le Ekalesia a Iesu Keriso o le Au Paia o Aso e Gata Ai. MyHer Heritage, Findmypast, ma Ancestry o kamupani eseese taʻitasi.

Pe o le a manaomia e le FamilySearch se lesitala na totogi i le lumanai?

Leai. E mafai ona e ulufale i le FamilySearch e aunoa ma se tau.

E faapefea ona aoga tagata o le FamilySearch mai Ancestry, Findmypast and MyHeritage search o loo maua i totonu o le FamilySearch?

A e vaʻaia se tagata auiliiliga itulau luga FamilySearch oe mafai ona suʻesuʻe faʻapitoa paʻaga laʻau ma faʻamaumauga e maua ai faʻaopoopo faʻamaumauga faʻasolopito e uiga i lena tagata. O lenei vaega o le sailiga ua tuuina atu ai ni sootaga maualuga ua faasinosinomia i faamatalaga ia e mafai ona faaleleia tele ai le aafiaga o le mauaina o le FamilySearch.

E faapefea ona aoga le FamilySearch mai le MyHeritage Smart Matching™ le tekinolosi?

MyHeritage atamai e faafetaui™ o se tekinolosi e fetaui ma tagata o loo faamatalaina i se gafa o le aiga o MyHeritage ma tagata i isi gafa o le aiga i le MyHeritage. E le o aafia tonu ai lava i lenei mea ia gafa i le Gafa o le Aiga o le FamilySearch.

Pe o tuuina atu e le FamilySearch ia faamaumauga i le MyHeritage and Findmypast? Afai o lea, pe o maua pea na faamaumauga i le FamilySearch?

Ioe. O le FamilySearch e maua ai faʻamatalaga faʻasino mo filifiliga filifilia i MyHeritage ma Findmypast. Tatou te le tuuina atu ni ata ia i latou. Peitaʻi, o faʻasino ma ata uma, pe a avanoa, o loʻo avanoa lava i le FamilySearch.

Tagata faʻaoga i laʻu MyHeritage ma Findmypast, e ala ia latou MyHeritage poʻo Findmypast teuga tupe ma faʻafesoʻotaʻiga, e mafai ona suʻesuʻe ma maua nisi faʻamaumauga mai le FamilySearch's talafaamaumau faʻamaumauga faʻamaumauga ma mai le Family Tree, ma faʻafesoʻotaʻia na faʻamaumauga i o latou aiga laau i luga o na nofoaga e le o ni FamilySearch. E vaai tagata faaaoga i faailo e fetaui ma faamaumauga a le FamilySearch mai totonu o o latou gafa faaleaiga, faapea foi sootaga i tagata lava ia e tasi i le Gafa o le Aiga o le FamilySearch pe afai o i ai se tagata e tutusa ma le tagata.

O le a fofogaina atu ia faaputuga o faamaumauga faasolopito i lalo o nei paga pe a maua i luga o soo se saite faapaaga. O faamaumauga fou uma mai le FamilySearch e mafai ona maua mai i totonu o le MyHeritage po o le Findmypast oloa o loo faaauau pea ona maua i luga o le initoneti i le FamilySearch.

Pe o le a totogi ea e tagata ia faamaumauga ua faasinoupuina e volenitia a le FamilySearch?

Leai. O le a faʻaauau pea ona avanoa fua faʻamaumauga a le aufaigaluega volenitia i le FamilySearch, e pei ona masani ai. E le totogia, afai e i ai sau lesitala i se tasi o a matou paga, e mafai ona e maimoa ma faaaoga faasino igoa i faamaumauga a le FamilySearch i luga o lena saite.

Pe mafai ona ou faatusatusaina ma faafesuiai ia faamaumauga i le va o au laau i saite faapaaga ma le Gafa o le Aiga o le FamilySearch?

Ioe, o nisi nei o filifiliga:

  • O tuaa e mafai ai e tagata o le Ekalesia a Iesu Keriso o le Au Paia o Aso e Gata Ai ona auina atu i augatupulaga e 4 o tagata e amata i le tagata faaaoga moni i se laau fou o le Tuaa. E mafai ona e filifili e faataga pe le faatagaina foi isi e matamata i le laau ua aumai. Soʻo se suiga i tagata ua faʻaulu mai e mafai ona faʻatusatusa ma faʻafouina.
  • Findmypast maua ai lana ia lava vaʻai i le FamilySearch o lea la, o soʻo se suiga lava e sefe i le FamilySearch.
  • Ua i ai nei le MyHeritage i le polokalama a le pailate mo le auina mai e oo atu i le 8 augatupulaga ma faatusatusa ma felafoai faamatalaga i le va o le FamilySearch ma se laau o le MyHeritage. O loʻo iai le faʻamoemoe e tatalaina atu i tagata lautele ile ogatotonu ole faʻaiʻuga ole 2019.

Pe mafai ona ou utaina se GEDCOM i le saite a se paga ma tuu atu i ai faamatalaga e sii mai i le Gafa o le Aiga o le FamilySearch?

O lenei faʻaleleia ua manatu mo le atinaʻeina i le lumanaʻi. O loʻo galueina pea auiliiliga ile va ole FamilySearch ma ana paʻaga.

Afai e te manaʻo e tuʻu i luga le GEDCOM i a matou gafa na tuʻufaʻatasia e gafa i luga o FamilySearch, mulimuli i laʻasaga nei:

  1. Sa'ini e alu i totonu i le FamilySearch.
  2. I le pito i luga o le itulau, kiliki Saili , mulimuli mai ai Gafa .
  3. Faasolo i le pito i lalo o le itulau, ma kiliki le Submit Tree.

A uma ona auina atu lau gafa, e mafai ona faatusatusa lau faila i le Gafa o le Aiga ma faamatalaga o loo misi.

Tusitusiga feso‘ota'i

Faʻafefea ona ou mauaina paga mea e gaosi?
E fa'apefea ona ou kopi'ina fa'amatalaga mai lau faila GEDCOM i le gafa o le aiga?

moduleTitle