O le a le mea e fai e le suli i le Gafa o Aiga?

I le Family Tree i luga o le uepisaite a le FamilySearch, o le va'aiga fa'amomoiloto o lo'o fa'aalia ai suli o tagata i luga o se lisi. Fa'atasi ai ma lena mea, e faigofie lava ona e va'ai pe sa'ili'ili i suli o ou tupuga. 

E mafai ona e fa'alauteleina augatupulaga i le la'au e fa'aali atu ai nisi fa'amatalaga. Kiliki le fa'amau Filifiliga i le tulimanu taumatau pito i luga o le screen e filifili ai mea o lo'o e va'ai i ai: fa'amaumau ia fa'amatalaga, fautuaga o sa'ili'iliga, fa'afitauli o fa'amaumauga, ata, ma ta'ito'alua (tagai i le la'asaga fitu o lo'o i lalo).

La‘asaga (uepisaite)


  1. I le gafa o le aiga i le uepisaite a le FamilySearch, kiliki le la'au.
  2. I le vaega agavale pito i luga o le fa'asologa o gafa, kiliki le igoa o le va'aiga o i ai ne'i (Landscape, mo se fa'ata'ita'iga), soso'o ai ma le Descendancy.
  3. (E tu'u i le faitalia) Kiliki le aofai o augatupulaga e fa'aali mai.
  4. (Tu'u i le fa'italia) Ina ia su'ia le tagata o lo'o i le pito i luga o le siata, fa'aaoga se tasi o vaega ne'i:
    • Ina ia filifili se tupuga o le tagata muamua o lo'o i luga o le siata, kiliki le Fa'alautele, ona kiliki le'a o le tagata mana'omia.
    • Ina ia filifili se tasi o lo'o lisi'ina i se isi mea o lo'o i luga o le siata, kiliki lona igoa, soso'o ai ma le La'au.
  5. (Tu'u i le fa'italia) Ina ia fa'alauteleina pe solofa le va'aiga a ta'ito'alua ma suli o le tagata a'a, kiliki aū.
  6. (Tu'u i le fa'italia) Ina ia fa'alilo pe fa'aali itu'aiga ese'ese o fa'amatalaga, kiliki le Filifiliga. Kiliki pusa e siaki ai e tape ai fa'amatalaga i luga ma fafo. (Motuga'afa: Tape le ata ete va'ai ai i nisi tagata i luga o le screen i le taimi e tasi.)
  7. (Tu'u i le fa'italia) E ui e le o i ai se filifiliga e lolomi'ina e le su'ega e pe'i o isi va'aiga i le fa'asologa o gafa, ae e mafai lava ona e fa'aaogaina lau palausa e lolomi ai. Na o le o'omi lava o le Ctrl+P. Afai e te fa'aaogaina le Chrome, e lolomi le siata i le lanu i aikona. E le o lolomi'ina e le Firefox ia aikona.

La‘asaga (telefoni feaveai)

E le o i ai se va'aiga i le polokalama fe'aveai o le Gafa o le Aiga.

La‘asaga ( Gafa o le Aiga Lite )

E le o i ai se va'aiga descendancy o le Gafa o le Aiga o Lite.

Tusitusiga feso‘ota'i

O a ni va'aiga ese'ese o le fa'asologa o gafa i le Gafa o le Aiga?

moduleTitle