O nisi o ata mataninii ma fa'aputuga o ata mataninii e le o fa'asinoupuina atoa

E le o ata ua uma ona fa'asinoupuina, o lea la o se ata fa'afuainumera e te maua i le lisi e mafai ona aofia uma ai fa'amatalaga o fa'asinoupu ma le le mautonu. E le mafai e le polokalama o le lisi ona fuafua pe o fa'asinoupuina atoa se ata. Afai e i ai se vaega o se ata tifaga o lo'o fa'asinoupuina, o aitema uma o lo'o i luga o le ata, e aofia ai aitema e le'i fa'asinoupuina, ia fa'aali atu le aikona o le fa'alauteleina o le vasega.

E fa'apena foi, pe a e tagai i le lisi o fa'aputuga o fa'amaumauga, onisi o fa'aputuga e na o sina vaega e fa'asino i ai. A e kilikiina se ulutala, e masani lava ona e vaaia fa'amatalaga i le pito i luga o le itulau lea e fa'amatala ai pe afai e le o atoatoa le fa'asino upu o se fa'aputuga.

A e kilikiina le aikona o le tioata fa'amatamatatetele, e mafaiona e sa'ilia na o le vaega ua fa'asinoupuina o se ata po o se fa'aputuga.

Afai e te kilikiina le aikona o le tioata fa'amatamatatetele ma aua nei maua fa'amatalaga o lo'o e mana'omia, o nisi ne'i o filifiliga e taumafai ai:

  • Siaki e vaai pe o i ai i isi uepisaite o talafa'asolopito o aiga ni fa'asino upu po o ni ata fa'afuainumera mo le aoina mai. Afai e leai ni au faitotoa mo isi uepisaite, e tele uepisaite o lo'o avanoa e fa'aaoga i o tatou nofoaga autu o talafa'asolopito o aiga.
  • Afai o lo'o fa'aalia fo'i i le aitema se aikona meapueata,kiliki e autilo i le ata po o le aoina mai o ata i luga o le initoneti.

Tusitusiga feso‘ota'i

O fea ou te maua ai se nofoaga faʻasolopito o aiga?

moduleTitle