E fa'apefea ona faia e faletusi tu'ufatasi se itulau i luga o le FamilySearch Research Wiki?

Matou te uunaia faletusi faifaimea e fatu ai se itulau o le FamilySearch Research Wiki e faalauiloa ai au punaoa faasolopito, gafa, ma tulaga ese. O lenei Wiki e matua maualuga lava i sailiga i le Google ma e mafai ona avea ma se isi avanoa e faasalalau atu ai lau potutusi i luga o le initoneti. Ina ia faia se itulau Wiki mo lau potutusi, kiliki i i mo faatonuga.

E mafai ona imeli atu fesili o le potutusi a faifaimea i affiliatelibraries@familysearch.org

Faatonuga a Tagata Faigaluega A o Lei Fatuina le Itulau o le Wiki:

  • O se tagata faigaluega o le potutusi e tatau ona fausia se FamilySearch Account ina ia mafai ai ona faʻasaʻo pe fausia le wiki itulau. Ina ia fatuina se faitotoa maua fua, alu i https://www.familysearch.org/register/
  • E tatau ona maua e le tagata faigaluega le sao i le Igilisi Wiki. O faatonuga i le auala e maua ai aia tatau e faasa'o ai ma le auala e fatu ai pe faasa'o ai se itulau o le Potutusi o paaga Wiki o loo i le tusiga lenei o le wiki: Fatuina o se Itulau o le Potutusi o Paaga.

Manatua: I le aso 1 o Iulai, 2024 o le a faia ai e le FamilySearch Research Wiki ni suiga i le fatuina ma le faasa'oina e faaleleia ai le faatulagaina lelei o anotusi ma le faatulagaga o itulau. Ina ia aoao atili e uiga i suiga, kiliki i i.

Pe na aoga lenei mea?