Iloilo pe fetaui se punavai ma lou tuaa

source match Top Image.png

O le faʻamaoniga o se mea e tutusa e lē faigofie. O nisi nei o taiala mai tagata tomai faʻapitoa e fesoasoani ia te o'e e iloilo ai pe fetaui se faʻamaumauga ma se tuaā pe leai:

  • Fesili ifo ia te oʻe lava, "O le ā le lelei o le faʻatusatusaga o le punaʻoa ma aso tāua, nofoaga, ma soʻotaga ua uma ona i ai i le Gafa o le Aiga?"
  • Fesili ifo ia te oʻe lava, "Pe ua lava faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina mai e le faʻamaumauga ma le Gafa o le Aiga e faia ai se faʻaʻiuga e faʻapea o le tagata lava lea e tasi?" Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi faʻamaumauga o le faʻamanuiaina, o loʻo lisiina ai le igoa o se tinā po o se tamā aʻe leai ni faʻamatalaga tāua, e pei o le matua po o le aso fanau. E ui e tāua se igoa, aʻe e lē o se manatu lelei le faia o se faʻaiʻuga e faʻapea o se punaʻoa e faʻatatau i se tagata faʻapitoa i le Gafa o le Aiga e faʻavae i le igoa lava ia.
  • Fesili ifo ia te oʻe lava, "E i ai ea ni fu'a lanumumu tetele?" Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i se tulaga o loʻo iai le tele o faʻamatalaga i luga o le faʻamaumauga e foliga mai e fetaui ma le Gafa o le Aiga—seʻi vagana ai le tausaga na fanau ai, lea e 15 tausaga e sēsē ai. I le lenā tulaga, atonu o le faʻamaumauga e mo se tausoga.
  • Fesili ifo ia te oʻe lava, "E faʻapefea ona faʻatuatuaina lea faamaumauga?" I le tele o tulaga, o se faʻamaumauga o talafaʻasolopito e latalata i le mea na tupu, e sili ona faʻatuatuaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻamaumauga o le fanau mai e sili atu ona faʻatuatuaina mo faʻamatalaga o le fanau mai nai lo se faʻamaumauga o se maliu lea e ono aofia ai foi faʻamatalaga o le fanau mai.

Mo le Faʻaiʻuga, ia manatua o mea sēsē e mafai ona taʻatele i nisi ituaiga o faʻamaumauga nai lo isi. Mo se faʻata'ita'iga, o se tagata e faia le faitauga aofaʻi o tagata atonu na tusia i lalo igoa e aunoa ma le fesili pe faʻapefea ona sipela saʻo o latou igoa. Pe atonu fo'i o le matua o se tagata sa tau faʻatusatusa.
O se faatusatusaga, i luga o se pepa fanau, e mafai ona e faamoemoe o le a sili atu ona faʻatuatuaina nei faamatalaga.

Pe na aoga lenei mea?