E fa'apefea ona ou fa'aleleia ia fa'afitauli i totonu o fa'amaumauga i le Gafa o le Aiga?

Pe a maua e le Gafa o le Aiga ni fa'amatalaga e le mafai pe pe foliga mai e le mafai ona maua mo se tagata, e fa'aali mai ai se faailoga o fa'afitauli i fa'amaumauga, o se sikuea lanu mumu e i ai se fa'ailoga ofo lanu pa'epa'e: .

Mo se fa'ata'itaiga, o lea fa'ailoga e aliali mai pe afai o fa'amatalaga auiliili e fa'aalia ai na muamua fanau se tamaititi nai lo se matua, pe afai fo'i o lo'o fa'aalia i fa'amatalaga auiliili sa soifua se tagata i le sili atu ma le 120 tausaga.

O le mea e fa'aali mai ai e le Gafa o le Aiga ia fa'afitauli o fa'amaumauga

O aikona o fa'afitauli o fa'amaumauga e aliali mai i le Gafa o le Aiga i luga o le uepisaite o le FamilySearch.org i nofoaga nei:

  • I le vaaiga i luga o le Fa'alaufanua, Ata, Tupu'aga, ma Tuaa Muamua.E mafai ona e filifili pe o fa'aalia nei faailoga. Kiliki le fa'ailogaFilifiliga : po o le ma kiliki Fa'afitauli o Fa'amaumauga e nana pe fa'aali ai i latou.
  • I luga o le Ili Siata, e mafai ona e fa'aalia ai fa'amaumauga fa'atasi ai ma fesoasoani mai sailiiliga. O tagata e i ai fa'afitauli i o latou fa'amaumauga ua fa'ailogaina i le lanu mumu.
  • I le vaega o le Fesoasoani mo Su'esuega i le itulau o le Tagata.

E le fa'aalia mai i le polokalama feavea'i o le Gafa o le Aiga po'o le Gafa o le Aiga Lite ni fa'afitauli tau fa'amaumauga.

La'asaga e foia ai fa'afitauli o fa'amaumauga

  1. Su'esu'e le fa'afitauli o lo'o i le fa'amatalaga, ma iloilo pe i ai se mea sese i le faamaumauga.
    • Motugaafa: O le mafutaga a le matua ma le tamaititi e mafai ona a'afia ai nisi o fa'afitauli o fa'amatalaga. Afai o le fa'afiatuli o fa'amatalaga, mo se fa'ata'ita'iga, o lo'o ta'ua mai na fanau le tamaitiiti ina ua mavae le maliu o le tina, ua fa'aaoga e le polokalama le aso na maliu ai le tina moni.
  2. Afai o lo'o iai se mea sese i le fa'amaumauga, ia faasa'o. O le a aveese e le Gafa o le Aiga le fa'ailoga o le fa'afitauli o lo'o i fa'amaumauga pe afai ua le o toe i ai se fa'afitauli. Afai e le o i ai se mea sese i le fa'amaumauga, atonu e mafai ona e aveesea le fa'afitauli o lo'o i fa'amaumauga.

Tala feso‘ota'i

O a fa'afitauli uma e ono iai i fa'amaumauga i le Gafa o le Aiga?
E fa'apefea ona ou aveesea se fa'afitauli o lo'o i fa'amaumauga mai se tagata i le Gafa o le Aiga?
E fa'apefea ona ou suia fa'amatalaga taua i totonu o le Gafa o le Aiga?
E fa'apefea ona ou fo'ia se ta'amiloga o le faasologa o gafa i le Gafa o le Aiga?
E fa'apefea ona ou fo'ia se fa'afitauli o fa'amatalaga i se "fanau mai o se pepe ua maliu" i le Gafa o le Aiga?

moduleTitle