E Faʻafefea ona ou faʻasaʻo pe aveese se faʻasaʻoga na ou faia i se faʻamaumauga o faʻamaumauga o tala faasolopito?

Afai na e faʻasaʻoina se mea sese i le faasino igoa i se fa'amaumauga o talafaʻasolopito i le FamilySearch, e mafai ona e faʻasaʻo lau faʻasaʻoga pe aveʻese. E le mafai ona e faasa'oina pe tape ni faasa'oga e faia e isi tagata fa'aaoga.

La‘asaga (uepisaite)

  1. Saili le fa'amaumauga na e faasaʻoina. E mafai ona e saili mo le fa'amaumauga o talafaasolopito pe maua le tagata i Gafa o le Aiga o loʻo faʻaali mai le faʻamaumauga o se punavai.
  2. Vaʻai i faʻamatalaga o faasino igoa.
  3. I le itu taumatau o faʻamatalaga na e faʻasaʻoina, kiliki Vaʻai / Faʻatonutonu .
  4. Kiliki le faailoga o le penitala mo le faasaʻoga e te manaʻo e faʻasaʻo pe aveʻese.
    1. Fai lau fa'asaʻoga, tu'u i totonu faʻamatalaga, ma kiliki Sefe ia Suiga .
    2. Ina ia aveʻese le faʻasaʻoga, kiliki le faʻailoga o le kalone lapisi i le itu taumatau o le faamau e Sefe ai Faʻasa'oga o Suiga Ona kiliki lea ioe .

La‘asaga (polokalama fe‘avea'i)

E le fa'atagaina oe e le polokalama fe'aveai o le gafa o le aiga i le taimi ne'i e fa'asa'o ai mea sese i le fa'asologa o igoa.

La‘asaga ( Gafa o le Aiga Lite )

O le Gafa o le Aiga Lite e le o fa'atagaina oe e fa'asa'o mea sese i le fa'asologa o igoa.

Taunu‘uga

O le faʻasaʻoga e faʻaalia i luga o le itulau o auiliiliga i le taimi nei.I le tele o tulaga, o faasaʻoga e mafai ona suʻeina i totonu o ni nai minute. I taimi te e alu ai i luga le faaaoga, e mafai ona umi.

Afai na e faʻaaogaina le faʻamaumauga e faʻaopopo ai se tagata i le Gafa o le Aiga, siaki le igoa i le Family Tree, ma fai fa'asaʻoga pe a manaʻomia.

A maeʻa ona e faia le faʻasaʻoga, e mafai foʻi ona e faʻapipiʻi le tusitusiga o faamatalaga i faamaumauga a ou tuaʻa i le Family Tree. E te mafai ona aofia ai se faamatalaga e uiga i le mea sese i le faʻamatalaga o mafuaaga e puipuia ai le le mautonu. Atonu e aoga tele le teuina o sau oe lava lisi o o mea sese i faasologa igoa sa le mafai ona e faʻasaʻoina ina ia mafai ai ona e faʻasaʻoina pe a avanoa ni isi filifiliga. Faʻafetai mo lou onosaʻi a o matou galulue e fofo lenei luʻi.

Tusitusiga feso‘ota'i

E fa'apefea ona ou fa'aleleia le fa'asinoupu o igoa po'o tusitusiga se'se i totonu o fa'amaumauga o talafa'asolopito?

moduleTitle