Lafoina o imeli uma mai le Meli a le Talafa'asolopito o Aiga i se tuatusi o se imeli patino

Fa'amatalaga o le Fa'atonu

I le avea ai ma se faufautua o le malumalu ma talafaasolopito o aiga a le siteki—nofoaga autu o Talafaasolopito o Aiga, e mafai ona e maua uma savali imeli o le imeli o le FamilyHistoryMail a le nofoaga autu o le FamilySearch e oo mai i lau faitotoa imeli patino. Ina ia mafai le filifiliga, faʻaaoga sitepu o loʻo i lalo.

  1. Saini e alu i totonu i le FamilyHistoryMail.
  2. I le itu taumatau i luga o le itulau FamilyHistoryMail, kiliki le cog wheel icon .
  3. KilikiFa'atulagaga.
  4. I le pito i luga o le tulaga faʻamalama, kiliki Faʻalauiloa ma POP / IMAP .
  5. Kiliki Fa'aopoopo i ai se tuatusi e ave i ai.
  6. Ta i totonu le tuatusi imeli e lafo iai, ma kiliki Le isi . (E naʻo le tasi le tuatusi e mafai ona e tusia ai.)
  7. Kiliki Faʻagasologa faʻamaonia le tuatusi imeli.
  8. Kiliki le OK.
  9. Alu i lau faitotoa imeli patino ma sue se imeli mai le FamilyHistoryMail Team.
  10. Kiliki le fesoʻotaʻiga i totonu o le 72 itula. Afai e le aoga le so'otaga o lo'o i totonu o le imeli, kopi ma fa'apipi'i le so'otaga i se fa'amalama fou o le palausa i le Initoneti.
  11. O se savali ua faaali mai e faʻamautuina ai le lafo ina. .
  12. Toe foi i le FamilyHistoryMail, ma oomi le F5 e faafou ai itulau o faatulagaga. Kiliki le liʻo i le agavale o le Faʻafoʻi i luma se kopi ... filifiliga.
  13. Kiliki i le pusa i talaane Teu le kopi a le FamilyHistoryMail i le pusa imeli o lea e mafai ai e se faufautua o le siteki ona vaʻai i savali i le FamilyHistoryMail pe a maeʻa lou faʻamalologa.
  14. Faasolo i lalo o le settings windows, ma kiliki Sefe Suiga .

Taua: E taua le faʻaauau pea ona ulufale saʻo i le FamilyHistoryMail account a itiiti mai o masina taʻitasi e faʻaolaola ai pea le account. Faamolemole saini e alu i totonu, ma tapeese imeli e te le o toe manaomia.

Manatua: Ina ia mafai ona faatumauina le le faalauaiteleina o lau tuatusi imeli patino, ia manatua e aua nei tali atu i imeli na maua i lau faitotoa imeli patino ia na auina mai i le pusameli a le nofoaga autu. Nai lo lena, tali mai i totonu o le FamilyHistoryMail.

Pe na aoga lenei mea?