E le mafai ona ou va‘ai i lou to‘alua ma le fa‘aletulafono i le gafa o le aiga

Atonu e le mafai ona e va‘aia le aiga ma tua‘a o lou to‘alua i le gafa o le aiga mo ni nai mafua‘aga.

O lo‘o ola matua o lou to‘alua.

Afai ‘o ola matua o lou to‘alua, ma‘ afai o lo‘o i ai a latou fa‘amaumauga i le gafa o le aiga, e le va‘aia ‘e oe fa‘amaumauga ia te oe ona o le le lava o tapula‘a.

Afai e te‘ fia va‘ai i ai i lou gafa, fa‘aopoopo i ai i lou gafa. O a latou fa‘amaumauga o le a i ai i lou avanoa patino ma ‘e na o‘oe e iloa ai.

Ua maliliu matua o lou to‘alua, ae o lo‘o fa‘aali mai a la‘ua fa‘amaumauga i le gafa o le aiga o lo‘o ola.

Afai ua maliliu matua o lou to‘alua, ma‘ afai ua i ai a latou fa‘amaumauga i le gafa o le aiga, atonu e le mafai ona e va‘aia i latou ona o lo‘o fa‘aalia pea‘ e fa‘amaumauga o lo‘o soifua.

Afai e le fa‘aalia i fa‘amaumauga, atonu e manaomia e lou to‘alua ona alu i le gafa o le aiga ma fa‘ailoga lana la‘au o fa‘amaumauga o ni matua ua maliliu. Afai e le o fa‘aalia ‘i fa‘amaumauga i le gafa o lou aiga, e mafai ona e fa‘afe‘so‘otai‘a i latou o ni tagata o lo‘o i ai i lau tala fa‘amaumau o le vaega fa‘ale‘aiga. O tua‘a uma ua maliliu e feso‘otai ma i latou e tatau fo‘i ona va‘aia.

O se manatu lelei fo‘i le va‘ai pe o kopi le gafa o le aiga ‘i matua o lou to‘alua. Afai e te‘ mauaina so‘o se mea, ia tu‘ufa‘atasi.

E le ‘o i ai matua o lou to‘alua i le gafa o le aiga.

‘O le gafa o le aiga e le mafai ona i ai ni fa‘amatalaga mo matua o lou to‘alua. Mafaufau e ta‘ i totonu a latou fa‘amatalaga ma fatuina a latou itulau o le tagata.

Fa'aaogaina o le fuafuaga mo faufautua

Afai o oe o se tagata o Le Ekalesia a Iesu Keriso o le Au Paia o Aso e Gata Ai, e mafai ona e fa'aopoopoa le igoa o lou to'alua i le lisi o tagata o lo'o e fesoasoani i ai i le tusi o fuafuaga a le faufautua. O lenei mea e mafai ai ona e va'ai i le gafa o le aiga mai le manatu o lou to'alua, e aofia ai matua o lou to'alua, matua matutua, ma isi tupuga. I‘a mautinoa ia maua le fa‘atagaina a le isi tagata a o le‘i fa‘aopoopoina o ia i le lisi o tagata o lo‘o e fesoasoani i ai.

Tusitusiga feso‘ota'i

E fa'apefea ona ou fa'aopoopo se tagata o le aiga i le Gafa o le Aiga?
O le a se avanoa patino i le Gafa o le Aiga?
E fa'apefea ona ou fa'aopoopo se tuaa ua i ai i le Gafa o le Aiga i le talafa'amaumau o lou gafa?

Pe na aoga lenei mea?