Hvordan kan jeg finne en avdød person i Slektstre?

Du kan finne avdøde personer i Slektstre. Du kan søke ved hjelp av navn, kjønn, familiemedlemmer eller hendelsesinformasjon. Du kan også søke etter ID-nummer.

Du kan bare finne levende personer i Slektstre hvis du skrev dem inn i treet og søker ved hjelp av ID-nummeret.

Trinn (nettsted)

1. Mens du er logget inn på FamilySearch.org, klikk på Slektstre.
  2. Klikk på Finn.
  3. Klikk på fanen for det søket du ønsker å bruke:
    • Finn etter navn. Oppgi et navn og annen informasjon. Hvis du ønsker nøyaktig samsvar mellom ett eller flere av søkekriteriene dine, klikk i avmerkingsruten ved siden av feltet.
      • Å inkludere et alternativt navn kan hjelpe deg å finne en person ved hjelp av kallenavn, gift navn og andre alternative navn.
      • Et søk etter en fødselshendelse søker etter informasjon om både fødsel og dåp.
      • Et søk etter en dødshendelse søker etter både informasjon om dødsfall og begravelse.
      • Du kan bruke erstatningstegn i navn på personer og steder. Skriv * for å erstatte null eller flere tegn. Skriv ? for å erstatte ett tegn.
    • Finn etter ID Oppgi et ID-nummer fra Slektstre.
  4. Klikk på Finn.
  5. Gjennomgå resultatene.
  6. Hvis du ikke finner personen du ønsker, endrer du søkekriteriene dine:
    1. Gjør endringene i panelet til venstre.
    2. Klikk på Finn.
    3. Gjennomgå resultatene på nytt.
  7. I søkeresultatene, klikk på personens navn for å se personkortet.
  8. På personkortet, klikk på Person.

Trinn (mobilapp)

1. I mobilappen Slektstre navigerer du til slektstavlevisningen.
  2. Trykk på forstørrelsesglass-ikonet.
  3. Trykk på det søket du ønsker å bruke:
    • Finn etter navn. Oppgi et navn Hvis du vet kjønnet, trykk på enten Mann eller Kvinne. Hvis du vil legge til informasjon om fødsel, død eller ekteskap, trykk på Velg hendelse, og legg til informasjonen.
    • Finn etter ID Skriv inn en persons Slektstre-ID.
  4. Trykk på Finn.
  5. Øverst i skjermbildet finner du informasjon om etternavnet du oppga. Nedenfor kan du se “Personer som finnes i det delte Slektstre” for å finne søkeresultatene dine.
  6. Gjennomgå resultatene.
  7. Hvis du ikke finner personen du ønsker, trykk på Tilbake eller Finn en person for å endre søkekriteriene dine.
  8. I søkeresultatene, trykk på navnet på personen.

Trinn (Slektstre mini)

1. Når du er logget inn på Slektstre mini (lite.fs.org), klikk på Finn.
  2. Klikk på hva slags søk du ønsker å bruke:
    • Navn. Oppgi et navn, kjønn og annen informasjon.
    • ID. Oppgi en persons ID-nummer fra Slektstre.
    • Logg. Se de 50 personene du sist så på. Klikk på et navn for å gå tilbake til en av dem.
  3. Klikk på Finn.
  4. Gjennomgå resultatene.
  5. Hvis du ikke finner personen du ønsker, trykk på Avgrense søk  for å endre søkekriteriene dine.
  6. I søkeresultatene, klikk på navnet på personen.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg enkelt kopiere en persons ID-nummer i Slektstre?
Hvor kan jeg få hjelp med min slektsforskning?