Hvordan sletter jeg min konto på FamilySearch?

Du kan slette din konto på FamilySearch i Innstillinger. Se nedenfor for trinn for trinn-instruksjoner.

Merk: Hvis du har mer enn én konto på FamilySearch, kan vi ikke flette dem inn i én enkelt konto.

Hva vil bli slettet?

• Din konto og innstillinger.
  • Din tilgang til å redigere bidrag til Familysearch.org.

Hva vil ikke bli slettet?

• Informasjon du har lagt til i Slektstre.
  • Minner (fotografier, historier, dokumenter, lydfiler) som du la til.
  • GEDCOM-filer som du lastet opp.

Trinn

1. Forsikre deg om at du er logget inn på den kontoen du ønsker å slette.
  2. Klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne av vinduet og velg Innstillinger
  3. Velg Konto-fanen og bla til bunnen.
  4. Klikk på Slett konto.
  5. Et nytt vindu vil vises som ber deg bekrefte at du vil slette kontoen din permanent. Klikk på Fortsett.
  6. Angi ditt brukernavn og passord og logg inn igjen for å bekrefte din identitet.
  7. Klikk på den røde Slett konto-knappen.
  8. Kontoen din er nå slettet.

Kirkens medlemmer: Vær varsom med å slette din medlemskonto på FamilySearch. Du trenger den for å se informasjon knyttet til tempelordinanser, herunder datoer for utførte ordinanser og for å reservere navn for tempelarbeid. Sletting av medlemskontoen kan også påvirke din tilgang til ChurchofJesusChrist.org, Medlemsverktøy-appen og eventuelle kontoer du har med FamilySearch-partnere.