Slektstre-appen synkroniseres ikke på min mobilenhet for Android

Slektstre-appen på telefonen og din konto i FamilySearch på nettstedet skal synkroniseres automatisk hvis du er koblet til Internett. Hvis dette ikke skjer, kan du prøve noe av det følgende:

Tømme hurtigbufferen

1. I Slektstre-appen trykk på de tre linjene øverst i venstre hjørne.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Bla til Avansert, og trykk på Tøm buffer.
  4. Les meldingen nøye for å være sikker på at du vil fortsette. Trykk deretter på Fortsett.

Oppdatere personen

Hvis du ønsker å oppdatere informasjon for én person, kan du bruke alternativet Oppdater person. Dette alternativet henter de nyeste oppdateringene for alle deler av opptegnelsen du viser i Slektstre for øyeblikket.

1. I Slektstre-mobilappen naviger til en persons personside.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  3. Trykk på Oppdater person (hvis du ikke ser dette alternativet i menyen, trykk på Mer).

Merk: Alle skjermbilder som inneholder en liste, har muligheten til å oppdatere hvis du trekker listen helt ned. Denne funksjonen kalles “trekk for å oppdatere” og er en vanlig metode på mobilapper.

Logg ut

Å logge ut av appen og logge inn igjen vil vanligvis føre til at appen og nettstedet synkroniseres. Dette forutsetter at det er en god trådløs Internett-tilkobling tilgjengelig for telefonen.
Avinstallere appen
Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve å avinstallere appen på telefonen eller enheten og deretter installere den på nytt.

Aktuelle artikler

Slektstre-appen synkroniseres ikke på min iOS-mobilenhet