Hvordan kan jeg legge til søsken i Slektstre?

Du kan legge til flere barn for et par. Du kan også legge til slektningens søsken direkte fra deres side.

Steps (website)

1. Mens du er logget inn påFamilySearch, klikk på Slektstre.
  2. Naviger til personsiden til personen hvis bror eller søster du vil legge til.
  3. Hvis du ikke ser Merkedager øverst på siden, klikk på Detaljer.
  4. Bla til delen Familiemedlemmer.
  5. Under Foreldre og søsken, klikk på Legg til barn. (Hvis Legg til barn ikke vises, klikk på pil ned ved siden av Barn under ruten for paret.)
    • Hvis et av barnets foreldre er ukjent, klikk på Legg til barn med ukjent mor eller far. Du kan ta med detaljer i et notat eller en livsskisse.
  6. Oppgi informasjon om broren eller søsteren, og klikk på Neste. (Hvis du vet brorens eller søsterens ID-nummer, klikk på Etter ID-nummer i ruten nederst til høyre.)
  7. Gjennomgå søkeresultatene. Hvis du finner riktig bror eller søster, klikk på Legg til person
  8. Hvis du ikke ser personen, klikk på Opprett ny.

Steps (mobile app)

1. I mobilappen Slektstre, naviger til personsiden til personen hvis bror eller søster du vil legge til.
  2. Trykk på fanen Foreldre.
  3. Trykk på nedpilen ved siden av foreldrenes navn.
    • For øyeblikket har ikke mobilappen muligheten til å legge til søsken hvis ingen foreldre vises for vedkommende. Gå inn på nettstedet for dette alternativet.
  4. Trykk på Legg til søsken.
  5. Oppgi informasjon om broren eller søsteren, og trykk på Fortsett. (Hvis du vet ektefellens ID-nummer, klikk på Legg til etter ID  eller Søk etter ID.)
  6. Gjennomgå søkeresultatene. Hvis du finner riktig person, trykk på Legg til treff.
  7. Hvis du ikke ser personen i søkeresultatene, trykk på Ikke treff
  8. Gjennomgå oppføringen din, og trykk på Legg til eller Legg til denne personen for å opprette en ny opptegnelse.

Steps (Family Tree Lite)

1. Når du er logget på Slektstre mini, naviger til personsiden til personen hvis bror eller søster du vil legge til.
  2. Klikk på Vis familie.
  3. Under Foreldre og søsken, klikk på Legg til søsken.
    • For øyeblikket har ikke Slektstre mini muligheten til å legge til søsken hvis foreldrene ikke vises. Gå inn på nettstedet for dette alternativet.
  4. Oppgi informasjon om broren eller søsteren, og klikk på Neste. (Hvis du vet brorens eller søsterens ID, klikk påSøk etter ID-nummer.)
  5. Gjennomgå søkeresultatene. Hvis du finner den riktige personen, klikk på Legg til person.
  6. Hvis du ikke ser personen i søkeresultatene, klikk på Opprett person.

Hvordan kan jeg spesifisere biologiske, ste-, adoptiv- og fosterrelasjoner i Slektstre?
Hvordan kan jeg gjenopprette et slettet slektskapsforhold i Slektstre?